Παρουσίασαν το έργο της ΙΡΑ στη Διοίκηση της Περιφέρειας


Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η 1η Συνάντηση των θεσσαλικών Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα, με την παρουσία του προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. Καραπατάκη Ιωάννη, του Γ’ Αντιπροέδρου κ. Δέλλα Χρήστου και του υπεύθυνου συνεδριάσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Θεοχάρη Κων/νου, και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τη λειτουργία της Ένωσης και τη στενότερη συνεργασία των θεσσαλικών τοπικών διοικήσεων, με πραγματοποίηση κοινών δράσεων και εκδηλώσεων.

Στο περιθώριο της συνάντησης, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν κατά σειρά τον Αστυνομικό Δ/ντη Λάρισας κ. Ντζιοβάρα Παναγιώτη, την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Καραλαριώτου Ρένα και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κων/νο, στους οποίους παρουσιάστηκε το πολυδιάστατο έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Οι φορείς της Λάρισας υποδέχτηκαν με θέρμη τους εκπροσώπους της ΙΡΑ και εξήραν το έργο της Ένωσης, στους τομείς της ανιδιοτελούς προσφοράς και του εθελοντισμού. Παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης εκδηλώσεων για φιλανθρωπικούς σκοπούς από την ΙΡΑ, με την αρωγή και τη συμμετοχή των παραπάνω φορέων. Στο τέλος των επισκέψεων αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Από την Τ.Δ. Καρδίτσας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Τσιρώνης Ιάσονας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Ζαρχανής Γεώργιος, που προσκάλεσαν όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν στη διήμερη εκδρομή που διοργανώνει η Τοπική μας Διοίκηση στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς, στις 31-8/1-9, όπως καλούμε και όλους τους φίλους της Ένωσης μας να προσέλθουν.

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν εξετάσεις για τους δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο 7,5 εκ. ευρώ για κατασκευή αντλιοστασίου στον Μέγα ποταμό