Παρουσίαση Καινοτόμων δράσεων της Πρωτοβάθμιας Εκπ|σης


      Παρουσιάστηκαν χθες  Πέμπτη 11-6-2009 με εξαιρετική επιτυχία στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας οι καινοτόμες δράσεις  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

     Οι μικροί  μαθητές παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, τραγούδια  και χορούς από τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτισμού που υλοποίησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος 2008-2009.

         Την σχολική εφημερίδα του παρουσίασε το 9ο και 17ο Δημ. Σχολ. με συντονιστή τον  δάσκαλο Στέλιο Κουτή. Επίσης τραγούδια από τη χορωδία με την διεύθυνση της μουσικού Μπαλακτσή Φωτεινής.

 Παρουσιάστηκε η θεατρική Περιβαλλοντική παράσταση από τα παιδιά του Δημ. Σχολ. Μακρυχωρίου, με συντονιστή τον Σεραφείμ Ασκητή με τίτλο:  «Προσοχή φυτοφάρμακα».

     Οι μικροί μαθητές της πρώτης τάξης του 3ου και 13ου Δημ. Σχολ.  με εμψυχώτρια τη δασκάλα τους Μαρία Οικονομίδου , παρουσίασαν ένα  ωραίο θεατρικό δρώμενο και το βιβλίο που προέκυψε από το πρόγραμμά τους.

    Ο Βασίλειος Κυπρής παρουσίασε τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα του Ολοήμερου Δημ. Σχολ. με τίτλο: «Υγιεινή Διατροφή».

   Τέλος τα παιδιά του 9ου Δημ. Σχολ. Καρδίτσας με την καθοδήγηση του Γυμναστή Παλαμιώτη Βασίλειου παρουσίασαν  δημοτικούς χορούς.

     Κλείνοντας την ευχάριστη  εκδήλωση ο Διευθυντής  της Πρωτοβάθμιας Εκπ|σης κ. Χρήστος Μουζιούρας, συνεχάρη τα παιδιά, τους δασκάλους τους και τους υπεύθυνους των καινοτόμων δράσεων και τους ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι.

Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία τα έργα που υλοποιεί η ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προωθούνται έργα και δράσεις στο Δήμο Καρδίτσας