Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας ασπρόμαυρος ζωγράφος» της Λίνας Μουσιώνη


Η ΛΔ΄ ΕΠΚΑ σας προσκαλεί την Παρασκευή στις 22 Μαρτίου 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας, στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας ασπρόμαυρος ζωγράφος» της Λίνας Μουσιώνη σε εικονογράφηση Κατερίνας Βερούτσου.

«Στη χώρα που βρίσκεται κάτω από τον αστερισμό του Καλειδοσκοπίου, ένας νεαρός καλλιτέχνης, ο Ασπρόμαυρος Φίλμους, ζωγραφίζει μόνο με άσπρο και μαύρο χρώμα. Η όμορφη και φιλόδοξη μητέρα του, μια τέως αφρικανή πριγκίπισσα, δεν το βάζει κάτω. Θέλει σώνει και καλά ο γιος της να γίνει ένας τυπικός ζωγράφος όλων των χρωμάτων. Μήπως ο Ασπρόμαυρος χρειάζεται επειγόντως γιατρό; Μήπως έχει αχρωματοψία; Μήπως έχει αλλεργία; Τι θα γίνει τελικά;»

Ελάτε λοιπόν να διαλέξουμε μαζί το χρώμα του ασπρόμαυρου ζωγράφου και να μάθουμε πως δεν πειράζει να είναι κανείς… διαφορετικός! Μαζί μας θα είναι και η όμορφη πριγκίπισσα Πανθερίνα, ο άγριος ταύρος Τορεριτορέ, η ακροβάτισσα Κι Κι Τσα και πολλοί άλλοι ήρωες για να ζήσουμε μια μοναδική περιπέτεια με πολλές εκπλήξεις.

Η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη μας περιμένει για να ανακαλύψουμε το μυστικό του ασπρόμαυρου ζωγράφου και να φτιάξουμε μαζί του μια φανταστική πινακοθήκη με πολλά χρώματα και ανατρεπτικές ιδέες!.

 

Απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων: Γραμματεία ΛΔ΄ ΕΠΚΑ, τηλ 24410 61564.

Με εκτίμηση,

                                                                                    Η Προϊσταμένη της Εφορείας

                                                                                  Μαρία Βαϊοπούλου

Προηγούμενο άρθρο Φωτοβολταϊκά στο Γυμνάσιο Μουζακίου και στο Δημοτικό Σχολείο Κρανιάς
Επόμενο άρθρο Υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων σε μέλη του Συλλόγου Επιπλοποιών & Ξυλουργών Ν. Καρδίτσας