Ειδήσεις

Πασχαλινές ευχές του βουλευτή Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού


Σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βιώνουμε στη χώρα και μπροστά στην απειλή ενός αόρατου εχθρού της ζωής στον πλανήτη, ας πορευτούμε με τις ψυχές και τις καρδιές μας ανοιχτές προς την Ανάσταση του Θεανθρώπου και της ύπαρξής μας που τόσο χρειαζόμαστε!

Το φετινό Πάσχα είναι εντελώς διαφορετικό και πολύ κρίσιμο για το Αύριο του τόπου.

Αυτές τις Άγιες Ημέρες της Ορθοδοξίας, δυστυχώς δοκιμάζονται σκληρά η υπομονή, οι αντοχές και αξίες του λαού μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Πρέπει πάση θυσία οι Έλληνες να μην χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση και την πειθαρχίας μας που εξέπληξαν ολόκληρη την Υφήλιο και να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση, ενότητα και προσήλωση στον κοινό σκοπό, τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης και ανάτασης του Έθνους και της Πατρίδας.

Καλούμαστε για μια ακόμη φορά στη μακραίωνη ιστορία μας να ανέβουμε όλοι μαζί τον Γολγοθά ενός αβέβαιου και επικίνδυνου παρόντος, μέχρι να φτάσουμε στην τελική δικαίωση των πολλών κόπων και θυσιών μας για ένα λαμπρό μέλλον.

Όπλα μας είναι η πίστη στο Θεό και το τεράστιο ψυχικό σθένος του Ελληνικού Έθνους.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους, η Ανάσταση του Κυρίου να αποτελέσει την αρχή του τέλους της μεγάλης δοκιμασίας που περνάει η χώρα μας και η ανθρωπότητα.

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση!!!

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ευχές θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη για το Πάσχα