Ειδήσεις

Πλούσια παρουσία του 2ου ΕΠΑΛ στην Έκθεση Σχολικών Δραστηριοτήτων


Στο χώρο του πρώην 1ου ΓΕΛ βρέθηκε ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας την Τετάρτη 3 ΜαΪου στα πλαίσια της Έκθεσης Σχολικών Δραστηριοτήτων μαθητών, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας. Το 2ο ΕΠΑ.Λ. έλαβε μέρος στην εκδήλωση εκθέτοντας τα αποτελέσματα των παρακάτω σχολικών δραστηριοτήτων:

  1. Ζωγραφικούς πίνακες και ποιήματα που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές στα πλαίσια των δράσεων του Σχολείου ως Πρεσβευτή της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.
  2. Χειροποίητο περιοδικό πίνακα και κολάζ με την ιστορία του, στα πλαίσια του μαθήματος «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» και θέμα «Χημεία εν τάξει».
  3. Κολάζ – κατασκευές για το μάθημα της «Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» και θέμα «Μαθαίνω πως θα γίνω σωστός καταναλωτής»
  4. Ζωγραφικούς πίνακες, κολάζ με γνωμικά και φωτογραφίες από την επετειακή εκδήλωση για τα 2400 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη, στα πλαίσια των δράσεων του σχολείου ως μέλους του Δικτύου σχολείων της UNESCO (ASPnet) και του εορτασμού του 2016 ως επετειακού έτος Αριστοτέλη.
  5. Αναμνηστικά και φωτογραφίες από τη συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό με τίτλο «Young Business Talents» στα πλαίσια των μαθημάτων « Έρευνα και Τεχνολογία» και «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων».

Οι μαθητές ξενάγησαν τους επισκέπτες δίνοντας πληροφορίες για τα έργα τους και συμμετείχαν σε βιωματικά παιχνίδια που διοργανώσε το ΚΠΕ Μουζακίου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας εν όψει του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Κλιματική αλλαγή» που θα γίνει στην πόλη μας στις 9 – 10 Ιουνίου 2017.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος οι μαθητές:

 

Γαλούσης Δημήτρης

Διακουμάκος Γιώργος

Κοσκινιώτης Παναγιώτης

Κυριαζή Ιωάννα

Κωστέλλου Μελίνα

Μπάγκου Μαρία

Μπάδρα Δήμητρα

 

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί:

 

Πάσχου Αικατερίνη ( ΠΕ 19)

Προσγολίτης Ευάγγελος( ΠΕ 18.03)

Παναγιώτου Σοφία ( ΠΕ 02)

Σάννη Κασσιανή ( ΠΕ 18.02)

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην πορεία ειρήνης
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων