Ειδήσεις

Πολύ καλή εμφάνιση για τις γυναίκες του ΣΠΑΚ


Ένα καταπληκτικό ματς υψηλού επιπέδου ζήσανε όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας για το πρωτάθλημα Β Εθνικής Γυναικών με αντιπάλους τον ΣΠΑΚ και Φιλαθλητικό Λάρισας.

Η ομάδα του ΣΠΑΚ πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Φιλαθλητικό Λάρισας μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου! Τελικό αποτέλεσμα στα σετ 3-1(30-28,25-21,24-26,25-19) και νίκη για την ομάδα της Λάρισας .Η ομάδα μας δυστυχώς δε κατάφερε να πάρει κάποιους πόντους από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη στις κρίσιμες φάσεις θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη . Το transition και το πολύ καλό ποιοτικό μοίρασμα του παιχνιδιού από τη πασαδόρο Ευγενία Παπαγιώργου ήταν από τα στοιχεία που κρατήσαν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο… Και οπότε η ομάδα χρειάστηκε βοήθεια από το πάγκο τα κορίτσια που μπήκαν δώσανε το καλύτερο τους εαυτό κατι το οποίο το αναγνωρίσαμε και οι προπονητές της ομαδας !

Συνεχίζουμε …. και με τέτοιες εμφανίσεις δε θα αργήσουνε να έρθουν και οι πρώτοι πόντοι για την ομάδα του Σπακ .Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας για τη νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα .Κακη η διαιτησία στο ματς!

Σύνθεση ομάδας(προπονητές:Αλεξίου Α. – Χαβρουζάς Β.) Κωνσταντίνου, Παγώνη Μ, Ράντζου, Παπαστεφάνου, Παπαγιώργου, Κανάκη, Καρακαξά, Καρατζιά , Παγώνη Α, Παπαντώνη, Τεντολούρη, Νικολάου, Φώτα(λ), Παπασακελλαρίου(λ).

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Οι αδικημένοι… ξεχρεώνονται!!! - Του Σεραφείμ Δ. Μπαζάνη (Συγγραφέα – Ερευνητή)