Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Παλέρμου


Πολλές συμμετοχές, άφθονη ποδοσφαιρική δράση, αθλητικό πνεύμα, υγιής αθλητισμός για κάθε ηλικία ήταν μερικά από τα μηνύματα και ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, υποσχέθηκαν οι συμμετέχοντες του 1ου Φεστιβάλ Παλέρμου που διεξήχθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. 

Η ΔΕΤΑΚ με την στήριξη του Δήμου Καρδίτσας και την ενεργό συμμετοχή του Αθλητικού Οργανισμού, πραγματοποίησε για πρώτη φορά φέτος το Φεστιβάλ Παλέρμου, στην προσπάθειά της να αναδείξει τον ιστορικό αυτό χώρο όπου πολλές γενιές συμπολιτών μας αθλήθηκαν και αθλούνται μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων συμμετείχαν αρκετοί συμπολίτες που αθλούνται τακτικά στο Παλέρμο, πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Καρδίτσας κος Δομήνικος Βερίλλης, ο πρόεδρος της ΔΕΤΑΚ κος Απόστολος Ξυδιάς και ο πρόεδρος του ΟΑΚΚΧΑ κος Σωτήρης Αντωνίου.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκε το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, μπλουζάκια, καπέλα και μπάλες.

Το ραντεβού όλων «κλείστηκε» για την επόμενη διοργάνωση με περισσότερες δραστηριότητες και την τιμητική παρουσία πολλών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών καταξιωμένων ανά το πανελλήνιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ υπήρξε άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων οι οποίοι βοήθησαν ουσιαστικά στη διοργάνωσή του, ενώ κοινή πεποίθηση όλων ήταν η καθιέρωση του φεστιβάλ ως θεσμό για τα πολιτιστικά-αθλητικά γεγονότα του τόπου μας και η ολοένα και περισσότερο αναβάθμισή του κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων.

Η ΔΕΤΑΚ ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που βοήθησαν στη διεξαγωγή του, όπως επίσης και τους επαγγελματίες της περιοχής μας οι οποίοι συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο και είναι οι ακόλουθοι:

Tα αθλητικά καταστήματα «Αθλητική Πολιτεία», «Αλεξανδρής», «Admiral» για τις μπάλες ποδοσφαίρου.

Την κάβα Σφέτσιου, την επιχείρηση αναψυκτικών και ποτών «ΚΡΟΝΟΣ» και την επιχείρηση Β. Σαφαρής & ΣΙΑ Ο.Ε. για τη διάθεση των χυμών και εμφιαλωμένων νερών.

Την «Εκτυπωτική Καρδίτσας» για τα αναμνηστικά διπλώματα που απονεμήθηκαν.

Τον δ/ντή του Νοσοκομείου Καρδίτσας για τη διάθεση ασθενοφόρου και την επιτροπή διαιτησίας.

Χορηγός του Φεστιβάλ Παλέρμου ήταν το Ι.ΚΤΕΟ AUTOVISION.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Μητροπολίτη κ. Κύριλου με κ. Κωτσό
Επόμενο άρθρο Το νερό είναι κληρονομιά και όχι εμπορευματικό προϊόν