Προβολές παιδικών ταινιών στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας


Μια από τις καλύτερες διεξόδους για τους μικρούς μας φίλους προσφέρει τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Η ΔΗΚΕΚ στο πλαίσιο των προγραμματισμένων προβολών, παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο επιλεγμένες παιδικές ταινίες οι οποίες συγκέντρωσαν και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των μικρών κινηματογραφόφιλων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε σύνολο 6 ταινιών που έχουν προβληθεί από την έναρξη της χειμερινής κιν/φικής περιόδου, πολλά παιδιά με τους γονείς τους παρακολουθούν τις παιδικές παραγωγές, απολαμβάνοντας ατέλειωτες ώρες χαράς και διασκέδασης.

Το πρόγραμμα των παιδικών ταινιών θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Δημοτικού Κιν/θεάτρου, ικανοποιώντας έτσι κατά τον καλύτερο τρόπο και τις μικρότερες ηλικίες.

Για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, σειρά έχει ακόμη μια επιτυχία της Ντίσνεϊ με τίτλο «Οι απίθανοι», σε ελληνικούς διαλόγους.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Κύριος Απίθανος, γνωστός ως σούπερ ήρωας, η γυναίκα του Ελεν και τα τρία παιδιά τους Βάϊολετ, Ντας και Τζακ-Τζακ, αναγκάζονται από το Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων να ζήσουν μια ήρεμη ζωή, κρύβοντας τις εξαιρετικές τους ικανότητες. Όμως ο κύριος Απίθανος πλήττει αφόρητα ως ασφαλιστής και θα αρπάξει την ευκαιρία για μια μυστική αποστολή. Πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι θα χρειαστεί σούπερ δύναμη από την σούπερ οικογένεια για να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή. Θα τα καταφέρουν;

Η πολύ-αναμενόμενη παραγωγή «Μαδαγασκάρη 2», έχει προγραμματιστεί  να προβληθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο σε Α’ προβολή.

Η ενιαία τιμή του εισιτηρίου για τις παιδικές ταινίες είναι 5 ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο Ανάγκες του Δήμου σε μηχανολογικό εξοπλισμό διαχείρισης & αποκομιδής απορριμμάτων
Επόμενο άρθρο Ίδρυση Κέντρων Παιδικής Μέριμνας σε κάθε νομό