Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Δευτέρα 28/9 σε Μουζάκι και Αργιθέα


Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στην πόλη του Μουζακίου και σε κοινότητες των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας για λόγους συντήρησης του δικτύου από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Συγκεκριμένα:

Από ώρα 08:30 έως 11:00 στην πόλη του Μουζακίου και στις τοπικές κοινότητες Δρακότρυπας, Βατσουνιάς και Οξύας. Επίσης στις τοπικές κοινότητες της δυτικής Αργιθέας Ανθηρό, Αργιθέα, Θερινό, Μεσοβούνι, Καρυά, Πετρωτό, Καλή Κώμη και Ελληνικά.

Από ώρα 08:30 έως 13:00 στις τοπικές κοινότητες Ελληνόκαστρου, Αμυγδαλής, Κρυοπηγής, Ανθοχωρίου, Πευκόφυτου, Πετρίλου, Δροσάτου, Πετροχωρίου, Φουντωτού, Λεοντίτου, Κουμπουργιανών και Στεφανιάδας.

Από ώρα 12:00 έως 14:00 στις τοπικές κοινότητες Κρανιάς, Αγ. Αναργύρων, Χάρμα, Καππά, Πύργου Ιθώμης, Ελληνόπυργου (Ζωγραφιάς) και Αγ. Ακάκιου.

Σημείωση: Ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Προηγούμενο άρθρο Εγγραφές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας
Επόμενο άρθρο ΚΚΕ Καρδίτσας: Καμιά αναμονή