Προετοιμασίες για την 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της «13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας από 10 έως 15 Οκτωβρίου 2014.
Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας η όποια αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός όχι μόνο για το Ν. Καρδίτσας αλλά για όλη τη Θεσσαλία, έχει καθιερωθεί ως θεσμός και είναι υπόθεση όλων μας.
Σκοπός της Έκθεσης είναι η προβολή των τοπικών επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η τόνωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, η τόνωση της τοπικής αγοράς και κυρίως παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, επαγγελματία και ιδιώτη να ενημερωθεί για τα προϊόντα του νομού, και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους
Φιλοδοξία και επιδίωξη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι η φετινή έκθεση να ξεπεράσει σε συμμετοχές και επισκεψιμότητα κάθε προηγούμενη διοργάνωση έτσι ώστε να αποτελέσει πραγματικά μια επιχειρηματική ευκαιρία και μια απάντηση στο οικονομικό αδιέξοδο που ταλαιπωρεί όλους μας. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία μπορούμε και πρέπει να αντιτάξουμε την επιχειρηματική δεινότητα και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
H Διοίκηση του Επιμελητηρίου έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών τόσο με την Ομοσπονδία Εμπαγγελαμτοβιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Καρδίτσας, τους Εμπορικούς Συλλόγους, την Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Καρδίτσας, τα Σωματεία , όσο και με τους εκθέτες των προηγούμενων διοργανώσεων και τα μέλη του Επιμελητηρίου για την ουσιαστική αναβάθμιση της Έκθεσης.
Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας καλεί τους φορείς, τα μέλη του Επιμελητηρίου, τους εκθέτες και κάθε ενδιαφερόμενο σε μια ανοιχτή συνάντηση την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και ώρα 20:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπάρχει ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την αρτιότερη διοργάνωση της 13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης, θα καταγραφούν ιδέες και προτάσεις και θα δοθεί το στίγμα της φετινής διοργάνωσης. Η παρουσία όλων αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του θεσμού.
 

Προηγούμενο άρθρο Να στηριχτεί το Νοσοκομείο Καρδίτσας ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Καρδίτσας