Προς δημοπράτηση 4 μικρά έργα προυπ. 204.000 €


Πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 19-03-2009 η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής & Ποιότητας Ζωής υπό την Προεδρία του αντινομάρχη κ. Νίκου αποφάσισε:

1. την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Έργα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εγγειοβελτιωτικών έργων ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδας» προϋπολογισμού 64.260,00€. Στο φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται ο καθαρισμός αποστραγγιστικών τάφρων συνολικού μήκους 20 χλμ στα αγροκτήματα Καππαδοκικού, Γεφυριών, Ν. Ικονίου και Σοφάδων. Ο χρόνος κατασκευής των εργασιών ορίζεται σε τρεις (3) μήνες.

2. την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια σωλήνων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εγγειοβελτιωτικών έργων Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων, Τιτανίου, Λαζαρίνας και Γελάνθης» προϋπολογισμού 85.114,75€ με ΦΠΑ. Στο φυσικό αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνεται η προμήθεια σωλήνων και ειδικών τεμαχίων άρδευσης για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας επιφανειακών αρδευτικών δικτύων των Τ.Ο.Ε.Β. Σελλάνων, Τιτανίου, Λαζαρίνας και Γελάνθης. Οι σωλήνες θα χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση υπαρχόντων επιφανειακών αγωγών άρδευσης, οι οποίοι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (πλημμύρες, παγετός κ.λ.π.) αλλά και της παλαιότητας τους παρουσιάζουν μεγάλες απώλειες νερού. Αναλυτικά περιλαμβάνεται η προμήθεια :

α. σωλήνων Φ 150χιλ. σε τεμάχια των 6μ.μ., από ταινιοχάλυβα με συνδέσμους ταχείας σύνδεσης: τεμάχια 364 μέτρα μήκους 2.184,

β. σωλήνων Φ 120χιλ. σε τεμάχια των 6μ.μ., από ταινιοχάλυβα με συνδέσμους ταχείας σύνδεσης: τεμάχια 353 μέτρα μήκους 2.118μ.,

γ. καμπύλων Φ 150χιλ. από ταινιοχάλυβα με συνδέσμους ταχείας σύνδεσης: τεμάχια 5

δ. ταφ Φ150/150/89 με δικλείδα Φ89χλσ. από ταινιοχάλυβα με συνδέσμους ταχείας σύνδεσης: τεμάχια 30 και τέλος δικλείδων Φ89χιλ. από ταινιοχάλυβα με συνδέσμους ταχείας σύνδεσης: τεμάχια 160

3. την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης του έργου «Προμήθεια υλικών για τη λειτουργία γεωτρήσεων ΠΑΥΥΘ του ΤΟΕΒ Τιτανίου» προϋπολογισμού 14.998,76€ με ΦΠΑ. Στο φυσικό αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνεται η προμήθεια ενός (1) αντλητικού συγκροτήματος 125ιπ., τριάντα εννέα (39) τεμαχίων σωλήνων 5″*10 πόδια και ενός (1) ηλεκτρικού πίνακα ισχύος 125ιπ. για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας γεωτρήσεων δικαιοδοσίας Τ.Ο.Ε.Β. Τιτανίου οι οποίες λόγω παλαιότητας παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα. Η τοποθέτηση των στελεχών θα γίνει από τον Τ.Ο.Ε.Β. Τιτανίου. Ο χρόνος παράδοσης των υλικών ορίζεται σε είκοσι (20) μέρες.

4. την έγκριση των όρων διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Οργάνωση χώρων θέας Δ. Ιταμού» προϋπολογισμού 40.000,00€ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Πίνδος).

Επίσης η Ν.Ε αποφάσισε

  • την έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Οδός Ανθηρό – Μεταμόρφωση -Γκρόπες (Τμήμα Ι.Μ. Κατουσίου – Γκρόπες)», όπως συντάχθηκε και θεωρήθηκε αρμόδια συνολικής δαπάνης 970.958,97€ με ΦΠΑ.

  • την έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Κατασκευή αρδευτικών -στραγγιστικών αντλιοστασίων» στο ποσό των 741.489,00€ με ΦΠΑ.

  • την έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή νέων W.C στο Δημοτικό Σχολείο Αρτεσιανού» μέχρι 22-8-2009.
Προηγούμενο άρθρο Τιμήθηκε ο θεατρικός συγγραφέας Γιώργης Χριστοφιλάκης
Επόμενο άρθρο Προχωρούμε τα έργα & επιλύουμε τα προβλήματα του Περιφερειακού δακτυλίου Καρδίτσας