Πρωταθλήτρια η ομάδα του 1ου Δημ. Σχολείου Μουζακίου στο μαθητικό τουρνουά


Ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη 23 Μαΐου με επιτυχία, το 1ο σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της 5ης Περιφέρειας του Δήμου Μουζακίου, με τον τελικό που διεξήχθη στον διαμορφωμένο χώρο του σχολείου της Μαγούλας, ανάμεσα στο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου.

Νικητής ήταν το αθλητικό πνεύμα και ο αλληλοσεβασμός ενώ για την ιστορία το σχολείο του Μουζακίου νίκησε με σκορ 4-1, με 2 γκολ του Θανασιά και από 1 γκολ οι Γιόλα και Βέϊς.

Στον αγώνα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φούντας, η Διευθύντρια Π.Ε. Ν. Καρδίτσας κα. Μητσιάδη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαγούλας, οι Διευθυντές των σχολείων κ. Τσιρέπας Θωμάς της Μαγούλας και κ. Γκαραβέλας Δημήτριος του 1ου Δημ. Σχ. Μουζακίου, ο Διευθυντής του Αγναντερού κ. Γανιάς Απόστολος, ο παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας κ. Νίκος Γκόλιας, καθώς και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τα παιδιά για την προσπάθεια τους.

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε το Δ. Σ. Μαγούλας για την άριστη διοργάνωση του σχολικού τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών σχολείων του Δήμου Μουζακίου. Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν την ομαδικότητα, τη συλλογικότητα και τον αλληλοσεβασμό, τόνισε ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου κ. Γκαραβέλας Δημήτριος. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του σχολείου μας για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξε και για την κατάκτηση της 1ης θέσης.»

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών για τα 60 χρόνια δράσης του
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Επιμελητήριο Καρδίτσας