Συνεδριάζει το Επιμελητήριο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Τρίτη στις 7.30 το απόγευμα το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων (28-3-2013 & 30-4-2013).

  2. Ενημέρωση-Ανακοινώσεις – Ενέργειες κατά το διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της οριστικής παραλαβής του έργου «ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 292662, που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής του έργου.

  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα χρηματοδότησης του έργου «ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 292662.

  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία

Ο.Τ.Α (ΑΝ. ΚΑ ΑΕ).

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποστολή ταχυπληρωμής για την είσπραξη των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα χρηματοδότησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Καρδίτσας

  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διοργάνωση «13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» (ημερομηνία, ανάθεση, κάλυψη δαπάνης των συμμετεχόντων τοπικών επιχειρηματιών κλπ).

  4. Διάφορα-Προτάσεις.

Ο Πρόεδρος

ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΠΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Πρωταθλήτρια η ομάδα του 1ου Δημ. Σχολείου Μουζακίου στο μαθητικό τουρνουά
Επόμενο άρθρο Πολιτισμός και θέαμα στο «Rally show- Λίμνης Σμοκόβου Γιάννης Ανδρικόπουλος»