Πρωτότυπη και επιτυχημένη η παιδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ματαράγκα


Μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου2013 και ώρα 17:00 μ.μ.,στη Ματαράγκα στο Cuadrado Cafe, με τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη».

Η εκδήλωση περιλάμβανε αφήγηση του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά: «Το παπάκι που δεν του αρέσανε τα ποδαράκια του», με πρωτότυπη μουσική σύνθεση.

Παράλληλα θα υπήρχαν και δραστηριότητες για παιδιά: ζωγραφική, παιχνίδια, μουσική, χορός.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Ματαράγκας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Σοφάδων και εντάσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων της ομάδας συμβασιούχων πεντάμηνης απασχόλησης, που υπάγεται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Καρδίτσας και αποτελείται από ειδικευμένο προσωπικό.

Τα παιδιά απόλαυσαν ένα χορταστικό δίωρο κεφιού και ξενοιασιάς, παίζοντας, τραγουδώντας, ζωγραφίζοντας και χορεύοντας υπό την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής ομάδας όπου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, οι Γονείς απόλαυσαν τον καφέ τους και τα Παιδιά διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και διεύρυναν τους πολιτιστικούς τους ορίζοντες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

 

Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Ματαράγκας

Σάκης Γιαννακός

κιν. 6948004406

Προηγούμενο άρθρο 8 Μάρτη 1857 / 2013 - Οι αγρότισσες έχουν τη δική τους θέση στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα
Επόμενο άρθρο Προσλήψεις 200 νέων μόνιμων εφοριακών