Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ στο Δήμο Μουζακίου


Το ποσό των 126,058 ΕΥΡΩ εγκρίθηκε από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ για το Δήμο Μουζακίου και αφορά το διάστημα από 1/11/2008 έως 31/12/2009, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι γραμμές του ΚΤΕΛ σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου με στόχο τη βελτίωση της συγκοινωνίας και της εξυπηρέτησης των δημοτών, κυρίως των απομακρυσμένων δημοτικών διαμερισμάτων.

Το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ εξαγγέλθηκε μετά από συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΚΕ κ Κακλαμάνη με τα δύο συναρμόδια Υπουργεία (Εσωτερικών και Μεταφορών) με προϋπολογισμό 40 εκ. ΕΥΡΩ για την πρώτη φάση του προγράμματος Νοέμβριος 2008 – Δεκέμβριος 2009. Για τα επόμενα χρόνια αναμένεται η ένταξη του προγράμματος στο ΕΣΠΑ με συνέπεια την αύξηση του ποσού χρηματοδότησης, ώστε σταδιακά να ενταχθούν στο πρόγραμμα όσο το δυνατόν περισσότεροι Δήμοι.

«Ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα αποτελέσει μία σημαντική παρέμβαση και θα συμβάλλει αποφασιστικά  στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Αναφορικά με το Δήμο μας θα επιδιωχθεί σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ η καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των δημοτικών μας διαμερισμάτων με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών σε επίπεδο συγκοινωνίας» επισημαίνει ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.

Προηγούμενο άρθρο Mε επιτυχία έγινε ο 9ος διάπλους της λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Συνεργασία Δήμου – βουλευτών για τις αθλητικές υποδομές