Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ε.Σ.Ε.Κ.


Προκειμένου η ΕΣΕΚ να προχωρήσει στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της, ενδιαφέρεται να προσλάβει μηχανολόγο ή χημικό μηχανικό ως Τεχνικό Υπεύθυνο.

Ο/η Τεχνικός Υπεύθυνος θα αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού και θα έχει την ευθύνη παρακολούθησης και συντονισμού των εργασιών υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου της ΕΣΕΚ, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας αδειοδότησης και υποβολής φακέλου ένταξης σε διάφορα προγράμματα ενίσχυσης ή χρηματοδότησης. Θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις του ΔΣ όταν καλείται (χωρίς δικαίωμα ψήφου) και θα εισηγείται τα θέματα της αρμοδιότητάς του (της). Εφόσον η συνεργασία επεκταθεί μετά την έναρξη λειτουργίας της μονάδας, θα έχει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας αυτής και όλων των υπηρεσιών του Συνεταιρισμού.

Για το σκοπό αυτό η ΕΣΕΚ καλεί όσους (όσες) ενδιαφέρονται, να καταθέσουν φάκελο με τα εξής δικαιολογητικά:
•    Σύντομο βιογραφικό
•    Αντίγραφο πτυχίου και μεταπτυχιακών τίτλων (αν υπάρχουν)
•    Αποδεικτικά εμπειρίας ή σχετική υπεύθυνη δήλωση.
•    Αποδεικτικά γνώσης μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας.
•    Στοιχεία που να αποδεικνύουν την εντοπιότητα. Ως στοιχείο απόδειξης εντοπιότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί (ενδεικτικά) απλή δήλωση με τη διεύθυνση διαμονής ή λογαριασμός της ΔΕΗ
•    Αριθμό μητρώου συνεταίρου της ΕΣΕΚ. Θα αξιολογηθεί θετικά αν ο υποψήφιος (ή υποψήφια) έχει την ιδιότητα του συνεταίρου στην ΕΣΕΚ.

Η κατάθεση του ενδιαφέροντος γίνεται μέσω αίτησης η οποία υποβάλλεται στην ΕΣΕΚ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος) μέχρι την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, 2μμ. Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί γραπτώς ή ηλεκτρονικά στο e-mail: bellis@anka.gr


Προκειμένου η ΕΣΕΚ να προχωρήσει στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της, όπως αυτό παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του διημέρου 11-12 Απριλίου 2013, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με οργανωμένο γραφείο ή ομάδα μηχανικών. Αντικείμενο της συνεργασίας θα είναι κατ’ αρχήν:
1.    Η περιβαλλοντική αδειοδότηση
2.    Η έκδοση άδειας εγκατάστασης
3.    Η έκδοση οικοδομικής άδειας
Για το σκοπό αυτό η ΕΣΕΚ καλεί όσα τεχνικά γραφεία ή ομάδες μηχανικών  ενδιαφέρονται, να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας να παραλάβουν τους όρους της πρόσκλησης από το ΤΕΕ ή από την ΕΣΕΚ (Μ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος, γραφεία  ΑΝΚΑ ΑΕ)

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

Προηγούμενο άρθρο Η 3η εβδομάδα ξεκίνησε…
Επόμενο άρθρο «Μάχη» για ένα δωμάτιο στις Εστίες της Καρδίτσας