Πρόσκληση συμμετοχής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας


Ο Δήμος Καρδίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καρδίτσας (Δ.Η.Κ.Ε.Κ.)  προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αποκριάς, που θα ξεκινήσουν την Κυριακή10 Μαρτίου και θα κορυφωθούν το Σάββατο 16/3,την Κυριακή της Αποκριάς 17/3 και την Καθαρή Δευτέρα 18/3.

Μεταξύ των εκδηλώσεων την Παρασκευή 15/3 και ώρα 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας προγραμματίζεται “διαγωνισμός καλύτερης ομαδικής αποκριάτικης φορεσιάς” όπου μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Ε’ & Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων με τη συνοδεία δασκάλου, καθώς και μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίων και Λυκείων με έπαθλο για την καλύτερη ομαδική μεταμφίεση τάξης.

Καλούνται οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι σχολές χορού της περιοχής μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, καθώς και τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό καλύτερης ομαδικής αποκριάτικης φορεσιάς, να δηλώσουν  τη συμμετοχή τους από 26/2 – 1/3 στην συντονίστρια των εκδηλώσεων κ. Λένα Λάππα και στο τηλ.: 2441027175 ( 8.00 – 14.00)

Προηγούμενο άρθρο Ενισχύθηκε η ποιότητα του Νοσοκομείου Καρδίτσας με τρεις ειδικευμένους γιατρούς
Επόμενο άρθρο Δήλωση του κ. Κων. Παπαλού για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου ολοκλήρωσης της Δυτικής Παράκαμψης της πόλης της Καρδίτσας