Πρωτοσέλιδο

Πρόσληψη 7 ατόμων στο Δήμο Σοφάδων


O δήμος Σοφάδων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει, προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

  1. Αίτηση (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΥΜ, Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ). 2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 3. Να είναι άνεργοι και να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 5. Προσκόμιση τίτλου-πιστοποιητικού σπουδών, αναλόγως της ειδικότητας που αιτούνται με την Αίτηση (ΔΕ ή ΤΕ). 6. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Υπηρεσιακή Αυτεπάγγελτη αναζήτηση). 7. Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις είτε να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές (Προσκόμιση πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης). 8. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο εντός δωδεκάμηνου (παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία μας). 9. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 (παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία μας).

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου-Προσωπικού του Δήμου Σοφάδων (Δ/νση: Κιερίου 49, τηλ: 2443353213- 2443353212) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων το Δημοτικού Καταστήματος.

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση της Χρ. Κατσαβριά για τη φοίτηση των μαθητών ΡΟΜΑ
Επόμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία