Πρόωρες εκλογές ή συνεχής ακυβερνησία;


 Η υπεύθυνη για την πορεία της χώρας κυβερνητική παράταξη, μέμφεται καθημερινά, με όλα τα όργανά της, το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου, γιατί ζητά πρόωρες εκλογές.

          Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους ζητά προσφυγή στις κάλπες, παρ’ ότι θα μπορούσε να περιμένει να ισχύσει η θεωρία του «ώριμου φρούτου».

          Η κυβέρνηση κατηγορά το ΠΑΣΟΚ, ότι η μακρά προεκλογική περίοδος είναι επιζήμια για την χώρα μας .

          Πιο επιζήμια όμως είναι η μακρά ακυβερνησία της χώρας από μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Αυτό είναι το πολιτικό πρόβλημα σήμερα με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία, από τον Ελληνικό λαό της δόθηκε ο πολιτικός χρόνος (2 τετραετίες) να κυβερνήσει.

          Το τιμόνι της χώρας, θέλει στιβαρά χέρια. Δεν φταίει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, ούτε τα άλλα κόμματα ή οι κοινωνικοί φορείς, πολύ περισσότερο δεν φταίνε οι πολίτες, γιατί οι όποιες εξαγγελίες της κυβέρνησης για επανίδρυση κράτους, μεταρρυθμίσεις δεν επιτυγχάνουν και τα μόνα που μένουν είναι τα φορολογικά μέτρα.

          Η κυβέρνηση κυβερνά και η αντιπολίτευση ελέγχει. Αυτή είναι η Δημοκρατική λειτουργία.

          Η κυβέρνηση της Ν.Δ. σήμερα δυστυχώς δεν κυβερνά και οι επιπτώσεις είναι μεγάλες σ’ όλα τα επίπεδα: Της Οικονομίας, της Εξωτερικής πολιτικής, της  Ανεργίας, της  Εσωτερικής ασφάλειας, της Ανάπτυξης, της Παιδείας, της Αγροτικής Τάξης.

                                        

                                                                             Βασίλης Τσαντήλας

Προηγούμενο άρθρο Να αφυπνιστούμε… Για να πάψουν να είναι τα παιδιά μας επισκέπτες
Επόμενο άρθρο Δόθηκε στη κυκλοφορία τμήμα του δρόμου Αγιοπηγή – Ζαΐμι