Πρώτο βήμα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας… και έπεται συνέχεια


Στα πλαίσια ενημέρωσης των εργαζομένων του Δήμου Καρδίτσας για τα προβλήματα του κλάδου αλλά και για το πρόβλημα της μισθοδοσίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15-10-2013 και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας η έκτακτη Γενική Συνέλευση.

      Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ανέλυσε σε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στη Γ.Σ. την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο και ότι στο 3ο κύμα διαθεσιμότητας 12,500 Δημοσίων Υπαλλήλων μέχρι τον Δεκέμβριο 2013 τη μεγαλύτερη συμμετοχή θα έχουν και πάλι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

       Είναι ξεκάθαρο ότι η συγκυβέρνηση εφαρμόζει την τακτική του κανιβαλισμού. Κανένας κλάδος και καμία κατηγορία δεν εξαιρείται απʼ αυτή. Το πρόβλημα δεν είναι πότε και πως θα καταργηθεί μια υπηρεσία ή πότε θα έρθει και η δική μας σειρά. Το ζήτημα είναι πώς μέσα από την καθημερινή και οργανωμένη πάλη μας να ανατρέψουμε τους απάνθρωπους σχεδιασμούς τους.

       Επίσης για το πρόβλημα της μισθοδοσίας ενημέρωσε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα της συνάντησης που έγινε με την Δημοτική Αρχή. Ζητήσαμε να καταβληθεί η μισθοδοσία για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, του Ν.Π.Δ.Δ. και των επιχειρήσεων του Δήμου. Ο Δήμος μας είπε πως καταβάλει προσπάθειες να συγκεντρώσει το ποσό των χρημάτων που υπολείπεται από τους ΚΑΠ.  Ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι τέλος του μήνα.

       Μετά από τις τοποθετήσεις των συναδέλφων στη Γ.Σ. αποφασίστηκε σήμερα Πέμπτη 17-10-2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των εργαζομένων του Δήμου Καρδίτσας μπροστά στο Δημαρχείο ως πρώτο βήμα της αντίδρασης μας για την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

                         ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

                                                               Για το Δ.Σ.

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                                      ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ          

 

Προηγούμενο άρθρο Να στηριχθούν τα αγροτικά φωτοβολταϊκά ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Ξεκινά το Σαββατοκύριακο η εναέρια ρίψη αντιλυσικών δολωμάτων για αλεπούδες