Πύλη Ηλεκτρονικού Εμπορίου Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Γ’ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.

«Ενίσχυση Τοπικών ή Κλαδικών έργων Παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε ΜΜΕ»

Μέτρο 3.1: «Δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την οικονομική δραστηριότητα»

Ενημερωτική εκδήλωση

«Πύλη Ηλεκτρονικού Εμπορίου Επιμελητηρίου Καρδίτσας – Προοπτικές αξιοποίησης των επιχειρηματικών αλλαγών»

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Αίθουσα Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Ώρα: 19:00

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008 και ώρα:19:00, με τίτλο «Πύλη Ηλεκτρονικού Εμπορίου Επιμελητηρίου Καρδίτσας – Προοπτικές αξιοποίησης των επιχειρηματικών αλλαγών» με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινωνίας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της νέας Διαδικτυακής Πύλης..

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με ομιλίες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κώστας Ψημμένος, η Προϊσταμένη Τμήματος Εμποροβιομηχανικών & Επαγγελματοβιοτεχνικών Θεμάτων Επιμελητηρίου Καρδίτσας κα Ελπίδα Παπαβασιλείου, η κα Βάσια Δημητροπούλου, Νομικός Εκπρόσωπος σε θέματα ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, όπου θα αναφερθούν στις προσδοκίες και στα οφέλη που θα αποκομίσει η τοπική επιχειρηματική αγορά αλλά και το ίδιο το Επιμελητήριο με την εγκατάσταση του νέου Πληροφορικού Συστήματος. Συγχρόνως, θα συζητήσουν  για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που διέπουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, οι οποίες αποτελούν σημαντικό μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Παράλληλα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν  και  τα πρώτα αποτελέσματα χρήσης της νέας Πύλης από τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Το νέο Πληροφοριακό Σύστημα έρχεται να προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου στα μέλη του έτσι ώστε να ενισχύσει και να διευκολύνει τη δυνατότητα διεταιρικών συναλλαγών. Παράλληλα το Σύστημα αναμένεται να λειτουργήσει και ως Κέντρο Πληροφόρησης προσφέροντας υπηρεσίες οικονομικής, νομικής, φορολογικής ενημέρωσης στα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και στο γενικότερο επιχειρηματικό σύνολο.

Το Επιμελητήριο εισέρχεται σε μια νέα εποχή, στην εποχή της ψηφιακής πραγματικότητας αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του.

Προηγούμενο άρθρο Μέτρα για τη ¨θωράκιση¨ της τοπικής οικονομίας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει την Πέμπτη στους Σοφάδες το Ν.Σ. Καρδίτσας