Σήμερα Σάββατο η εκδήλωση για τη σεισμική δραστηριότητα σε Καρδίτσα και Θεσσαλία – Ομιλητές οι κ.κ. Λέκκας και Παπαζάχος


Σήμερα στις 6.00 μ.μ θα βρίσκονται στην πόλη της Καρδίτσας, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο (Δημαρχείο Καρδίτσας), οι δύο γνωστοί Σεισμολόγοι-Καθηγητές, Ευθύμιος Λέκκας και Κων/νος Παπαζάχος, όπου θα μιλήσουν σε ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας και της Θεσσαλίας για τη σεισμικότητα και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στην περιοχή της Καρδίτσας και ολόκληρης της Θεσσαλίας που διοργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών.

Ο Καθηγητής Κων. Παπαζάχος θα μιλήσει για τη σεισμικότητα της περιοχής της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας, με σημείο αναφοράς τους σεισμούς των Σοφάδων του 1954, του Βελεστίνου και του Αλμυρού. Ο Καθηγητής Ευθ. Λέκκας θα μιλήσει για τα φαινόμενα των κατολισθήσεων που παρατηρούνται έντονα στα ορεινά τμήματα της περιοχής μας (Αργιθέα-Άγραφα-Κόζιακας κλπ) αλλά και για τα φαινόμενα των πλημμυρών στον κάμπο.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας.

Προσκαλούνται όλοι οι πολίτες του Νομού Καρδίτσας και της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν την πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση που αφορά την περιοχή μας. Θα διανεμηθεί και ειδικό έντυπο υλικό προς ενημέρωση των πολιτών, ενώ θα υπάρξει και δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων προς τους Καθηγητές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ (2ος όροφος)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210/8254304 * 6976/704654 * 210/3301370 *210/8254305 (φαξ)

Site: www.karditsiwtes.gr

E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com

Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

Προηγούμενο άρθρο Επίσημη πρώτη χθες για τις εκπτώσεις και αύριο για τις Κυριακές - Οι καταναλωτές θα αποφασίσουν...
Επόμενο άρθρο Προς εσωκομματικές η ΝΔ στις 9 Νοέμβρη