Σεμινάριο πιάνου με τον σολίστ και καθηγητή πιάνου Δημ. Τουφεξή στο ΔΩΚ


Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος διοργανώνει Σεμινάριο Πιάνου με τον διεθνούς φήμης σολίστ και καθηγητή Πιάνου Δημήτρη Τουφεξή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 αντίστοιχα στην αίθουσα Συναυλιών του Δ.Ω.Κ

Το κοινό που ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει ενεργά ή ως ακροατής μπορεί να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Δ.Ω.Κ καθημερινά και στο τηλέφωνο 24413 50787 και 24410-29412 .

Ο Δημήτρης Τουφεξής έχει μια εξέχουσα θέση στη νέα γενιά των διεθνών βιρτουόζων του πιάνου.

Με ένα ευρύτατο ρεπερτόριο, από τη μουσική μπαρόκ έως και τη μουσική των συνθετών του αιώνα μας, έχει αποσπάσει δικαίως την αγάπη του φιλόμουσου κοινού και τις πιο λαμπερές κριτικές από τους κριτικούς.

Πρόσφατα έκανε στο Λονδίνο μια σειρά εγγραφών για το BBC πραγματοποίησε περισσότερες από 350 τηλεοπτικές εμφανίσεις και αναρίθμητες ζωντανές εμφανίσεις στις Η.Π.Α. (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον-Λευκό Οίκο) και στα Ηνωμένα Έθνη.

Δίνει περισσότερες από 60 συναυλίες το χρόνο στην Ευρώπη και Αμερική. Εμφανίζεται σαν σολίστ με τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου, όπως της Νέας Yόρκης, της Αθήνας, της Βαρσοβίας, του Σηάτλ, του Πίτσμπουργκ, του Τόκυο, της Ρώμης, του Σίδνεϋ.

Με τη λήξη του Σεμιναρίου την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ώρα 8.30 ο Δημήτρης Τουφεξής θα δώσει ρεσιτάλ Πιάνου ερμηνεύοντας έργα πολλών μεγάλων Συνθετών από όλη την μουσική φιλολογία της Μουσικής στην αίθουσα Συναυλιών του Δ.Ω.Κ. (3o όροφο)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό της πόλης μας .

Προηγούμενο άρθρο «Η Γυναίκα στο χρόνο» εκδήλωση της ΙΡΑ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απεργία και πορεία για καθηγητές, δασκάλους, ΟΤΑ - Συμπαράσταση στους σχολικούς φύλακες Καρδίτσας