Σε εορταστικούς ρυθμούς ο Δήμος Καρδίτσας


Με την παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού της Χαράς Κατσαρή «Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι», που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Παυσίλυπο, σε συνεργασία με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του ΔΟΠΑΚ, τις εκδόσεις “Διάπλαση” και το βιβλιοπωλείο “Παιδεία” συνεχίζονται το Σάββατο 14/12 οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Καρδίτσας.

Στις 7.30 μ.μ. Στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί Θέατρο δρόμου “Οι καλικάντζαροι ανάμεσά μας”, από το Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας“τέχνης παίδευσις”.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Ιταλική βραδιά με DJ τον γνωστό δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή στο Θεσσαλικό Grand.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Κυριακή 15/12/2013

Παράλληλες Εκδηλώσεις

7.00 μ.μ. Καρδιτσομάγουλα (Αίθουσα Σχολείου Καρδιτσομάγουλας), Θεατρική παράσταση “Μαύρες πατημασιές στο χιόνι”, “Τέχνης Παίδευσις” Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας. Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας

Τρίτη 17/12/2013

Παράλληλες Εκδηλώσεις

5.00 μ.μ. Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, Κάλαντα Χριστουγέννων, Θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη” (Αφήγημα Παπαδιαμάντη), “Θέατρο Όψεις” Βησσαρίου. Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας με τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων οι …καλικάντζαροι θα βρίσκονται στο Παυσίλυπο, όπου “χτυπά η καρδιά” των γιορτών και όπου βρίσκεται το σπιτάκι του Αη Βασίλη και τα σπιτάκια με λιχουδιές, γλυκίσματα και δώρα για όλους.

Καθημερινά, όλες τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, στο Ice Street – Igloo θα υπάρχει Face painting παιδιών – ενηλίκων από την Αθηνά Γεράση των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι Καλικάντζαροι
Επόμενο άρθρο Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τον Διαγωνισμό Διηγήματος Αντ. Σαμαράκης