Σε ετοιμότητα τη νομαρχία για την κακοκαιρία


 Επιδείνωση παρουσίασε από χθες το μεσημέρι ο καιρός με κυρίαρχα στοιχεία τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια που άρχισαν να πέφτουν στα ορεινά του νομού, ενώ γύρω στις 3.30 το μεσημέρι ξεκίνησε μια εξασθενημένη  χιονόπτωση και μέσα στην πόλη της Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Καρδίτσας και χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

 Σε ετοιμότητα η Νομαρχία Καρδίτσας

Η νέα επιδείνωση του καιρού θέτει εκ νέου σε ετοιμότητα τις αρμόδιες Υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Καρδίτσας, αλλά και τους ορεινούς δήμους του νομού για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν από την κακοκαιρία.
Όπως σημείωσε ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Αλεξάκος στη «Γνώμη» μηχανήματα όλων των Υπηρεσιών θα βρίσκονται σε επιφυλακή να επέμβουν για να αποτραπούν προβλήματα.
Παράλληλα θα υπάρξει συνεργασία με τους δήμους για τον καλύτερο συντονισμό.
Παράλληλα ο κ. Αλεξάκος σημείωσε ότι αν απαιτηθεί θα συνδράμουν και μηχανήματα ιδιωτών για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων που τυχόν προέκυπταν από την κακοκαιρία.
Πάντως μέχρι και χθες στην νομαρχία Καρδίτσας δεν είχε αποσταλεί κάποιο έκτακτο δελτίο επικινδύνων καιρικών φαινόμενων, παρά μόνο ενημέρωση από τις προβλέψεις που υπάρχουν από την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Προηγούμενο άρθρο 11η Δεκεμβρίου: ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Επόμενο άρθρο Αμφίβολο το μέλλον των παραρτημάτων του ΤΕΙ/Λ σε Καρδίτσα-Τρίκαλα