Σε θρησκευτικές καιπολιτιστικές εκδηλώσεις ο Κώστας Τσιάρας


    Σ΄ένα ανακαινισμένο χώρο, που μέχρι τα τελευταία χρόνια,  παρήγαγε γνώση και μόρφωση για τους μαθητές, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Νεοχωρίου του Δήμου Νεβρόπολης.

      Ένα κτίριο, στο οποίο σμίγει η ιστορία με την παράδοση και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς, για τον πολιτισμό και τη δημιουργική έκφραση.

      Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16η Αυγούστου, από το Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας νομού Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα και το Δήμαρχο Νεβρόπολης Αγράφων κ. Φώτη Παπαντώνη.

      Στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής μεταξύ άλλων ανέφερε:

      Το κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων που εγκαινιάζουμε σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για εκδηλώσεις πολιτισμού, ενημέρωσης και τέχνης.

      Μέσα από τέτοιες προσπάθειες ζωντανεύουμε την ιστορία και την πνευματική μας κληρονομιά.

      Κάνουμε πράξη τον πολιτισμό και παρέχεται η δυνατότητα στους κατοίκους και στους επισκέπτες, να γνωρίσουν το παρελθόν.

      Δημιουργούμε με αυτό τον τρόπο τη βάση, για συμπόρευση στο χρόνο, με όλες εκείνες τις αξίες που κληροδοτήσαμε και στοχεύουν στην αξία της συνένωσης με το παρόν και το μέλλον.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

     Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησε ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας την προηγούμενη Παρασκευή, παραμονή της Μεγαλόχαρης, στην Ιερά Μονή Πέτρας Καταφυγίου, ενώ πήρε μέρος και στη λιτανεία της ιστορικής εικόνας του Μοναστηριού.

      Την επομένη βρέθηκε στην Πεζούλα, όπου εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό κοιμήσεως Θεοτόκου και αντάλλαξε ευχές με πολίτες της περιοχής.

      Στη συνέχεια ο Βουλευτής και κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου συμμετείχε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μεσενικόλα, (Γιορτή Κρασιού), Κρανιά, Δρακότρυπα, Πορτή, Προάστιο, Ματαράγκα, Καππαδοκικό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους, απλούς πολίτες και αιρετούς της τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Παλαμά
Επόμενο άρθρο 18 Αυγούστου 1881/2009: Ο αγώνας για την ελευθερία συνεχίζεται και σήμερα επίκαιρος όσο τότε