Ειδήσεις

Σε πρωτάθλημα στο Βόλο ο Φωκιανός Καρδίτσας


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της  Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 4ο  Ενωσιακο  βαθμολογουμενο πρωταθλημα Ε3 του 2018 για Αγόρια – Κορίτσια 12 και 16 ετών τo Σάββατο 30 Ιουνίου έως και Κυριακή 01 Ιουλίου 2018 με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 02  Ιουλίου 2018.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, synthetic grass (5 γήπεδα συνθετικού χόρτου ) του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου (Δοξοπούλου- Σπανούδη).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι  Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

         Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες έως και την 16αδα μπορεί να διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα σετ των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ matchtiebreak των 10 πόντων, πάντα με την κρίση του επιδιαιτητή των αγώνων.

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την Πανελληνια καταταξη της 23ης εβδομάδας.

 

 
 

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με (5) αθλητές-τρίες συνολικά.

Συγκεκριμένα  στη κατηγορία κάτω  των 12 ετών, με τρείς (3) αθλήτριες και έναν (1) αθλητή:

1) Γραπατσά Μαρίνα-Κλεονίκη, 2) Ζούμπου Βασιλική ,3) Μπούσδρα Βάσια και 4) Βενετίδη Νικόλαο.

και στην κατηγορία κάτω των 16 ετών με έναν (1) αθλητή και μία (1) αθλήτρια: 1) Γραπατσά Φανούριο και 2) Συροπούλου Κωνσταντίνα, κατά επιλογή του προπονητού τους πάντα.

Τους αθλητές-τριες  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

            Αξίζει να τονίσουμε : α) την πολύ καλή παρουσία των αθλητών -τριών του Ομίλου      της πόλης μας        Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΥ                     (8 κτάδα  και 16άδα) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στους αγώνες για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 14 ετών στα χορτάρινα γήπεδα (επιφάνεια άγνωστη και γλιστερή) του Ο.Α. Μαγνησίας, εκπροσωπώντας επάξια την πόλης μας.

Συγκεκριμένα: Στις οκτώ (8) καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά σταμάτησε η αθλήτρια Γραπατσά Μαρίνα-Κλεονίκη αφού την στέρησε την είσοδο στα ημιτελικά της διοργάνωσης η πολύ καλή βαθμολογούμενη  αθλήτρια του Φθιωτικού Ο.Α και νούμερο 4 του  ταμπλό, Ρήγα Κορνηλία. Στους δεκαέξι (16) καλύτερούς αθλητές του τουρνουά σταμάτησε ο αθλητής Βενετίδης Νικόλαος αφού του στέρησε την είσοδο στους 8 καλύτερους αθλητές ,ο πολύ καλός, βαθμολογούμενος και έμπειρος ντόπιος αθλητής του Ο.Α.Μ, Ράλλης Χάρης.

β) ότι οι μικρές αθλήτριες  του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ (Ζουμπού Β. και Μπούσδρα Β., αν και ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία (ΑΚ 10 Ετών) θα εκπροσωπήσου την πόλη μας και στη μεγαλύτερη κατηγορία Αγώνων.

Ο  Σ.Ο.Α.Κaρδιτσας. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησής του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την καλοκαιρινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2018.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όταν η 2η ευκαιρία γνώσης καρποφορεί στα ενήλικά μας χρόνια
Επόμενο άρθρο Η Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ.-Αρχείων Ν. Καρδίτσας στο Μουσείο μας