Ειδήσεις

Σε Σχολικούς Αγώνες συμμετείχε το 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας


Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 οι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών των Γυμνασίων της Δ/νσης Δ.Ε. Καρδίτσας στους οποίους συμμετείχε και το 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

Η ομάδα των αγοριών επικράτησε της ομάδας του 7ου και 4ου  Γυμνασίου Καρδίτσας και η ομάδα των κοριτσιών ολοκλήρωσε έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα.

Για άλλη μία φορά οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας αγωνίστηκαν χωρίς ιδιοτέλεια, με μοναδικό σκοπό τη χαρά του παιχνιδιού. Κι όπως άλλωστε και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής  επισημαίνουν, σκοπός των σχολικών αγώνων είναι η αγάπη προς τον αθλητισμό, η ανάπτυξη του αισθήματος της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού και φυσικά η επαφή των μαθητών με παιδιά ίδιας ηλικίας από άλλα σχολεία.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Κοντοστέργιο Παναγιώτη και Δεληγιάννη Αθανάσιο, επισημαίνοντας παράλληλα την άψογη  διοργάνωση των αγώνων από την ΟΕΣΑΔ  Καρδίτσας.

Ομάδα Αγοριών

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΒΡΟΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΦΦΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΡΑΝΤΖΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ΧΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ

Ομάδα Κοριτσιών

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΓΕΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ – ΜΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΓΚΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΚΑΡΓΙΑ ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΑΚΑΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΚΑΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΤΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΙΔΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ- ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΤΖΙΑΤΖΙΑΦΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας: Μπροστά στις εκλογές
Επόμενο άρθρο Πεζοπορία του ΕΟΣΚ στα Άγραφα