Σπ. Ταλιαδούρος: «Την επιχορήγηση του Δήμου Καρδίτσας για την κάλυψη της δαπάνης λειτουργίας και συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου»


 

Ο Βουλευτής και π. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, με Ερώτηση που υπέβαλε στη Βουλή, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, προς τον Υπουργό Εσωτερικών την επιχορήγηση του Δήμου Καρδίτσας με το ποσό των 70.000 Ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης λειτουργίας και συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

 

Ειδικότερα, η ερώτηση του κ. Σ. Ταλιαδούρου έχει ως εξής:

«Με τον κίνδυνο να κλείσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες του Νομού και τα μέλη των αθλητικών σωματείων και συλλόγων, αφού ο Δήμος Καρδίτσας αδυνατεί πλέον να υποστηρίξει οικονομικά τη λειτουργία και τη συντήρηση του κολυμβητηρίου προς απογοήτευση ολόκληρης της κοινωνίας του Νομού.

Η διατήρηση ανοιχτών των θυρών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καρδίτσας αποτελεί ζωτικής σημασίας στόχο καθώς αποτελεί μοναδικό τόπο άθλησης στο νερό αλλά και αναψυχής για τους κατοίκους της Καρδίτσας είτε με ελεύθερη κολύμβηση είτε μέσω οργανωμένων προγραμμάτων. Για το λόγο αυτό η εξεύρεση των 70.000 Ευρώ που απαιτούνται για τη λειτουργία του πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα της πολιτείας.

Κατόπιν αυτών Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεται να επιχορηγήσει το Δήμο Καρδίτσας με το ποσό των 70.000 Ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης λειτουργίας και συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου;»

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με τίτλο: «Τοπικά Σύμφωνα Συνεργασίας – Κοινωνικές Επιχειρήσεις»
Επόμενο άρθρο Κοπή πίτας στα Καλυβάκια και κατανυκτικός Εσπερινός