Στήριξη με κάθε τρόπο της τοπικής αγοράς


Διαπιστώνοντας στην πόλη μας μια ανεξέλεγκτη και κατ’ εξακολούθηση προβολή εταιριών οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται και κατάγονται από το Δήμο μας, μοχθώντας για την εξασφάλιση του εισοδήματός τους, εκτιμώ πως είναι χρέος και καθήκον της δημοτικής αρχής να στηρίξει την αγωνιώδη και τίμια προσπάθειά τους με κάθε τρόπο.

Προσπάθεια που αφορά όχι μόνο πλέον την εξασφάλιση του εισοδήματός τους, αλλά δυστυχώς τελευταία και την μελλοντική τους ύπαρξη ως επαγγελματίες.

Μιας και σε καθημερινή βάση συναναστρεφόμαστε και μοιραζόμαστε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους για καλύτερη ποιότητα ζωής σε συνδυασμό με τη  δύσκολη οικονομικά συγκυρία της εποχής μας, οφείλω να δηλώσω παρόν σε μια προσπάθεια που σκοπό έχει την ειλικρινή και κυρίως αποτελεσματική στήριξη του εισοδήματος κάθε επαγγελματία του Δήμου μας.   

Οι εκδηλώσεις οι οποίες προγραμματίζονται για την περίοδο των εορτών από τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, σκοπό έχουν όπως πάντα, την τόνωση της τοπικής αγοράς, να δώσουν τη δυνατότητα στον κάθε συν-δημότη να παραμείνει στην Καρδίτσα, μιας που η πόλη και ο Δήμος μας, τίποτα δεν θα έχουν να ζηλέψουν από μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Απόστολος Ξυδιάς

Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Kάμπου
Επόμενο άρθρο Eλληνική περιφέρεια & επίλυση των προβλημάτων