Ειδήσεις

Στήριξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στις προσπάθειες της ομάδας παλαίμαχων του ΠΑΟΚ


Στα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ),πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣκ.Λεωνίδα Μπακούρακαι στελεχών της Εταιρείας, μετους εκπρόσωπους της ομάδας παλαίμαχων του ΠΑΟΚκ. κ.Κούλη Αποστολίδη, Κυριάκου Αλεξανδρίδη και Στέφανου Μπορμπόκη.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την υποστήριξη από πλευράς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, προς τις προσπάθειες της ομάδαςπαλαιμάχων του ΠΑΟΚγια κοινωνικές εκδηλώσεις,στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Οι εκπρόσωποι της ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησαν την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη συνδρομή της και αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες της ομάδας τους, η οποία συμμετέχει σε ποδοσφαιρικούςαγώνες και τουρνουά με πολιτιστικό, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για υποστήριξη συνανθρώπων μας.

Σημαντική επιδίωξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, είναι η ενίσχυση του ευ αγωνίζεσαι στον αθλητισμόενισχύοντας συστηματικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και το αθλητικό ήθος. Η στήριξη αθλητικών φορέων, που συνεισφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη,αποτελείγια την ΕΔΑ ΘΕΣΣπράξη ευθύνης που προάγει τη συνολική ανθρώπινη και πολιτιστική παραγωγή στην κοινωνία.

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκστρατεία για έναν καθαρό Δήμο Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας