Στελέχη του Γραφείου Προσβασιμότητας ΑμεΑ στο Νοσοκ. Τρικάλων


Τα στελέχη του Γραφείου Προσβασιμότητας ΑμεΑ της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεων και αρμοδιοτήτων τους, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε η στελέχωση του γραφείου, οι αρμοδιότητες και οι δράσεις του καθώς επίσης και οι στόχοι του Γραφείου Προσβασιμότητας ΑμεΑ. Επίσης παρουσιάστηκαν οι βέλτιστες υποδομές που αφορούν τα ΑμεΑ στο δομημένο περιβάλλον, αλλά και οδηγίες εξυπηρέτησης ενός πολίτη ΑμεΑ. Καταλήγοντας πραγματοποιήθηκε περιήγηση, καταγραφή και αποτύπωση των δομών προσβασιμότητας που υπάρχουν στο Γ.Ν. Τρικάλων.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν εκτός του Διοικητή του Γ.Ν Τρικάλων κ. Βλαχάκη Γρηγορίου, η Δ/τρια Διοικητικού κ. Πανταζή Μαρία, η Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Γετερίδου Κυριακή, ο Δ/ντης Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Καραγιάννης Στέργιος, ο Υπ. Προσβασιμότητας κ. Καραμούστος Θεμιστοκλής, η Υπ. Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολίτη κ. Καλαθά Χρυσούλα και η Υπ. Γραφείου Κίνησης κ. Θεοδωσίου Αλεξάνδρα, ενώ τις παρουσιάσεις από το Γραφείο Προσβασιμότητας ΑμεΑ πραγματοποίησαν τα μέλη του γραφείου κ. Πάτσιος Δημήτριος, κ. Αποστολίδης Χαρίλαος, κ Μπουρνάζου Ελένη και κ. Αντωνοπούλου Νίκη.    

Από πλευράς της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον ευαίσθητο τομέα της προσβασιμότητας στους χώρους των Νοσοκομείων και των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας, με απόφαση του Υποδιοικητή, κ. Σωτήριου Μαντέ, προγραμματίζονται επισκέψεις σε όλους τους φορείς αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη για την ορθότερη διαχείριση του ελλείμματος
Επόμενο άρθρο Επιστολές & παρεμβάσεις Βερίλλη σχετικές με τον Γ. Καραϊσκάκη