Στην Αθήνα ο Κ. Πατσιαλής για την επίλυση προβλημάτων του Δήμου


 Στην Αθήνα βρίσκεται από προχθές ο δήμαρχος Παλαμά κ. Κων/νος Πατσιαλής, προκειμένου να επιλύσει προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αλλά και να προωθήσει ορισμένα έργα, σημαντικά για την περιοχή.

 Έτσι, συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΟΕΚ κ. Γωγώ Κωτίδου και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μαρία Θεοχάρη, όπου μετά από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων διαφάνηκαν νέες προοπτικές επίλυσης του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι εργατικές κατοικίες του Παλαμά όσον αφορά την ένταξή τους στο δίκτυο Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης.

Επίσης, ο δήμαρχος είχε συναντήσεις με διάφορους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στους οποίους κατέθεσε την ολοκληρωμένη μελέτη που αφορά την «Αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου Παλαμά».

Τέλος, τέθηκε για συζήτηση και το θέμα της επαναλειτουργίας του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του δήμου Παλαμά.

Προηγούμενο άρθρο Ε.Π Αερίου Θεσσαλίας: Κοινοποιήθηκε πρόγραμμα για την κατασκευή – ασφαλτόστρωση δρόμων από το Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μ. Θεοχάρη: Άμεση απάντηση από τον Υπουργό Πολιτισμού για την καθυστέρηση χρηματοδότησης του Κλειστού Γυμναστηρίου