Ειδήσεις

Στην Αθήνα το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, στις 27 Αυγούστου, Σάββατο, 9 μ.μ., στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, στην Αθήνα (Περιφερειακός Πολυγόνου-Γαλατσίου, Τουρκοβούνια, τηλ. 2106997755), συμμετέχοντας στις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει την κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου, με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές.

Πρόκειται για μία υπέροχη κωμωδία με στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες, και με ηθογραφικά στοιχεία που τιμούν και προβάλλουν τη λαϊκή μας παράδοση, έργο που σκορπά άφθονο και αβίαστο  γέλιο «βάλσαμο».

Ο Δήμος Αθηναίων προσκάλεσε κι άλλες φορές το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, το οποίο παρουσίασε κωμωδίες του Δημήτρη Απ. Ρήτα, γεγονός που τιμά τον Καρδιτσιώτη καλλιτέχνη και τους συνεργάτες του.

Οι Καρδιτσιώτες, οι Θεσσαλοί και γενικά οι φίλοι του θεάτρου καλό θα είναι να ενημερώσουν τους δικούς τους ανθρώπους που ζουν στην Αθήνα, να τιμήσουν με την παρουσία τους και να απολαύσουν την κωμωδία αυτή. Πληροφορίες υπάρχουν και στο ίντερνετ: Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Ευχές Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων προς τους επιτυχόντες
Επόμενο άρθρο 3ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας