Στην Αργιθέα ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής


Το πρωί της Κυριακής 14 Ιουνίου ομάδα ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και νοσηλευτικού προσωπικού θα επισκεφθεί την κοινότητα Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας με σκοπό την παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω απόστασης αλλά και υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Μουζακίου δεν είναι πάντα εύκολο να έχουν πρόσβαση σε Υπηρεσίες Υγείας.

Η ομάδα των εθελοντών ιατρών θα αποτελείται από δεκαεπτά άτομα από τις ειδικότητες της Παθολογίας, Καρδιολογίας, Γενικής Ιατρικής, Πνευμονολογίας, Γαστρεντερολογίας, Δερματολογίας, Ψυχιατρικής, Ουρολογίας, Ορθοπεδικής και Ωτορινολαρυγγολογίας.

Η ομάδα των εθελοντών θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο του Ανθηρού και θα μπορούν να εξεταστούν οι κάτοικοι των κοινοτήτων Ανθηρού, Αργιθέας, Ελληνικών, Θερινού, Καλής Κώμης, Καρυάς, Μεσοβουνίου και Πετρωτού. Ο Δήμος Αργιθέας θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των κατοίκων από τις κοινότητες και τους οικισμούς.

Οι επισκέψεις σε απομακρυσμένα χωριά του Νομού μας θα συνεχιστούν στην προσπάθειά μας να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο και στην τοπική κοινωνία και ο κοινός στόχος της υγείας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των πολιτών.                                                                                                                                                                              

                  

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ                             ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Σημαντικές μουσικές προσωπικότητες στο 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ