Στην Καρδίτσα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης


O Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ  για τα Δημόσια Έργα και  Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 20-06-08 περιοδεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των δημοσίων έργων στην περιοχή. Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Μαγκριώτη έχει ως εξής:

Στις 9:30 θα παρευρεθεί στο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών με θέμα: «Το σήμερα και το αύριο στο χώρο των μελετητικών υπηρεσιών, ευκαιρίες και απειλές» στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA στο Βόλο.

Στις 10:30 θα πραγματοποιήσει περιοδεία με κλιμάκιο στελεχών του Νομού Μαγνησίας στο Βόλο για την ακρίβεια.

Στις 12:00 θα επισκεφθεί με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τον Νομάρχη του Νομού Μαγνησίας το εργοτάξιο κατασκευής της Περιφερειακής Οδού στο Βόλο.

Στη 13:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με θέμα την ακρίβεια και τις δημόσιες υποδομές στο Νομό Μαγνησίας, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στις 14:00 θα επισκεφθεί την περιοχή της λίμνης Κάρλα.

Στις 18:00 θα βρίσκεται στα Τρίκαλα, προκειμένου να επισκεφθεί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ το έργο Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας.

Στις 18:30 θα συναντηθεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων με την Νομαρχιακή Επιτροπή και θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Στις 20:00 θα βρίσκεται στην Καρδίτσα και θα συναντηθεί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας.

Στις 20:30 θα επισκεφθεί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ τον Νομάρχη Καρδίτσας και θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, για τα προβλήματα των δημόσιων υποδομών και ανάπτυξης του Νομού Καρδίτσας.

Το Σάββατο 21-06-08 και ώρα 10:30 ο κ. Μαγκριώτης θα συμμετέχει στην Περιφερειακή Σύσκεψη Θεσσαλίας με θέμα: «Γ΄ και Δ΄ ΚΠΣ – Δημόσιες Υποδομές και Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας», που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στην αίθουσα «Φρούριο».

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία οι εξετάσεις των αποφοίτων ΤΕΕ και πρώην ΤΕΛ
Επόμενο άρθρο Αυλαία αύριο για το 41ο Διεθνές Φεστιβάλ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ"