Στη Βουλή σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας


Τους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας υποδέχτηκε στο Κτίριο της Βουλής ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κώστας Τσιάρας.

Οι σπουδαστές, ανώτατα και έμπειρα στελέχη και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, παραβρέθηκαν σε συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας  υπό την Προεδρεία του κ. Τσιάρα. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης οι Έλληνες Αξιωματικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις θέσεις τους επί των εθνικών θεμάτων.

Ο βουλευτής Καρδίτσας εξήρε το έργο της Σχολής, τονίζοντας πως για την αποτρεπτική ικανότητα της χώρας δεν είναι αρκεί μόνο το σύγχρονο στρατιωτικό υλικό αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο αναδεικνύεται σε ρυθμιστικό παράγοντα για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης. «Προτεραιότητά μας» τόνισε «είναι να κρατήσουμε ψηλά το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, να ενδυναμώσουμε το φρόνημα και την ψυχή των στελεχών μας και να κρατήσουμε αρραγή την ενότητα ανάμεσα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την ελληνική κοινωνία».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και τη σύνδεση της με την αγορά
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας θα μοιράσει 60 τόνους φρούτα