Στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday and Spa Expo» η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Με μία πολυπληθή αποστολή η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε, στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday and Spa Expo» στη Σόφια της Βουλγαρίας, που άνοιξε τις πύλες της στις 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις 16 Φεβρουαρίου. Επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού απ’ όλη τη Θεσσαλία καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με όλους τους ενδιαφερόμενους, προωθώντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Η Βουλγαρία άλλωστε αποτελεί μια σταθερή και αυξανόμενη δεξαμενή τουριστών με ιδιαίτερη αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Μέσα από το ενιαίο οργανωμένο περίπτερο και το πλούσιο έντυπο υλικό που διανέμονταν, η Περιφέρεια Θεσσαλίας τράβηξε την προσοχή του κοινού, κέρδισε τις εντυπώσεις και πολλούς ενδιαφερόμενους και υποψήφιους τουρίστες. Στην αποστολή συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Χαλέβας Κων/νος,  κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα, και ο κ. Καπέλος Γεώργιος, οι υπηρεσιακοί παράγοντες κα. Κόντου Μαρία, Δ/ντρια Ανάπτυξης Π.Ε. Καρδίτσας και κα. Μερόπη Φαργκάνη, στέλεχος του τμήματος τουρισμού της Π.Ε. Λάρισας καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι ξενοδόχων και ενοικιαζομένων δωματίων της Θεσσαλίας.

Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επαφές με εκπροσώπους φορέων τουρισμού, tour operators και εκπροσώπους ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας. Με τη συμβολή όλων προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιφέρειας, τα οποία δημιουργούν έναν τουριστικό πλούτο και είναι ικανά να αποτελέσουν άξονες πολύπλευρης τουριστικής κίνησης. Εκείνο που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι η Θεσσαλία αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Προηγούμενο άρθρο Την επιτάχυνση των διαδικασιών ζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ακόμα ένας αδέσποτος σκύλος νεκρός από ασυνείδητο οδηγό