Ειδήσεις

Στη Λάρισα ο ΣΟΑΚ Φωκιανός


Το club Tennis Icon η Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος και ο Ο.Α.ΦΟΙΒΟΣ διοργανώνουν για 6η χρονιά στις εγκαταστάσεις τους, στη Λάρισα διοργανώνει το 1ο τουρνουά τένις, σύμφωνα με τους κανονισμούς του επίσημου προγράμματος της I.T.F. «play and stay  tennis  για μικρά παιδιά από ηλικίες 5 έως 18 χρονών.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ιδιόκτητα ανοιχτά γήπεδα,( 4 γήπεδα συνθετικού χόρτου και 2 χωμάτινα) του club Tennis Icon και θα πάρουν μέρος όλα τα παιδιά που ασχολούνται  με το άθλημα της αντισφαίρισης.

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:     Σύστημα Round robin (όλοι με όλους) σε group 4 ή 6 αθλητών,(ανάλογα τις συμμετοχές) και θα παίξουν όλοι με όλους.

 

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες   με Δέκα (10) αθλητές συνολικά: έξι  (6) αθλητές και τέσσερις (4) αθλήτριες κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα  με τους :

1)Βενετίδη Νικόλαο2)Τσεκούρα Ευάγγελο ,3) Φοίβο –Σώζω κόντο, 4)Τζέλλο Θωμά,5)Χαρόβα Αντώνιο & 6)Γραπατσά Φανούριο.

Και με τις:1)Τσιακάρα Αναστασία,,2)Μπούτα Βασιλεία,

3) Γραπατσά Μαρίνα & 4)Συροπούλου Κωνσταντίνα

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους  κ .Θωμάς Γραπατσάς

 

Β.

(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.)

ΕΝΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ (1ης ) ΠΡΩΤΗΣ  ΘΕΣΗΣ,  ΕΝΑ (2ης ) ΘΕΣΗΣ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΤΗΣ (3ης ) ΘΕΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ   ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ   ΣΤΟ ΔΥΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  2017 ΤΟΥ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ   ΣΤΙΣ   22-23/04/2017   & 29-30-4-2017

 

Πολύ καλή και δυναμική η παρουσία του Καρδιτσιώτικου ομίλου αντισφαίρισης Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ στα τελευταία τουρνουά που έλαβαν  μέρος οι μικροί αθλητές-τριες στα Σαββατοκύριακα που μας πέρασαν.

Συγκεκριμένα:

Η μικρή αθλήτρια Αναστασία Τσιακάρα παίζοντας ήρεμα, όμορφα, τεχνικά και συγκροτημένα  κατέκτησε ένα μετάλλιο 1ης Θέσης  και ένα μετάλλιο 3ης Θέσης στα αντίστοιχα τουρνουά που έλαβαν χώρα στην πόλη της Λάρισας που διεξήχθησαν από τους ομίλους  (Ο.Α.ΟΡΦΕΑΣ στις 29-30-4-2017) και στον  (Α.Σ.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ στις 22-23-4-2017).

Η αθλήτρια Γραπατσά Μαρίνα αγωνιζόμενη το απόγευμα του Σαββάτου στο τουρνουά του Α.Σ.Α. Λάρισας κατέκτησε το μετάλλιο της 2ης Θέσης, αφού ενώ, προσπέρασε με άνεση τις δύο πρώτες αθλήτριες της Λάρισας παίζοντας επιθετικά και βασιζόμενη στο καλό servis της δεν κατάφερε στο τέλος να προσπεράσει την μεγαλύτερή και δυνατότερη αθλήτριας της Νίκαιας , η ποία την στέρησε το μετάλλιο της 1ης Θέσης.

Από ένα μετάλλιο 3ης Θέσης για τον καθένα, κατέλαβαν τέλος, οι αθλητές Βενετίδης Νικόλαος και Φοίβος –Σώζων Κόντος, στα τουρνουα του Α.Σ.Α.Λ ΑΡΙΣΑΣ και του Ο.Α.ΟΡΦΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ εκπροσωπώντας επάξια την πόλης μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, αγωνιζόμενοι με ποιο δυνατότερους και έμπειρους αντιπάλους οι οποίοι  είχαν και το πλεονέκτημα της έδρας τους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Εργατικό Κέντρο για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Επόμενο άρθρο 8η Ευρυπύλεια ποδηλατοδρομία στον Παλαμά