Στις 18 Ιούνη το 37ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Παυσίλυπο


 Για το 37ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 18 Ιουνίου στο χώρο του Παυσιλύπου, παραχώρησε χθες συνέντευξη τύπου το Ν.Σ. Καρδίτσας της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε: «Το 37ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με κεντρικό σύνθημα, ο δικός σου δρόμος-για τις δικές σου ανάγκες με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό, ανοίγει τις πύλες του στις 18 Ιούνη στο Παυσίλυπο για όλους τους νέους εργαζόμενους, τους νέους μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές των λαϊκών οικογενειών και τους γονείς τους. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ διαφέρει από όλες τις άλλες διοργανώσεις που απευθύνονται στη νεολαία. Στην απέναντι όχθη από την καλλιέργεια της ναρκωκουλτούρας, της μαζικής εκτόνωσης, της φυγής από την πραγματικότητα. Στην απέναντι όχθη από χορηγούς και επιχειρηματίες, ακριβώς γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς, το περιεχόμενο που θέλουν να δίνουν σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ με σκοπό την ιδεολογική χειραγώγηση της νεολαίας.

 Η λύση υπάρχει! Με ισχυρό ΚΚΕ, με το δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας για την αντεπίθεση. Για να αλλάξει η τάξη που βρίσκεται στην εξουσία!

Ήδη οι δυνάμεις της ΚΝΕ  απευθυνόμαστε πλατιά στη νεολαία των λαϊκών οικογενειών, τους μαθητές, τους φοιτητές και σπουδαστές, τους νέους εργαζόμενους. Καλούμε όλους όσους το προηγούμενο διάστημα συναντήθηκαν μαζί μας στους αγώνες, τις κινητοποιήσεις, την απεργιακή φρουρά στις απεργίες του ΠΑΜΕ, τις εξορμήσεις και ενημερώσεις να έρθουν στο Φεστιβάλ, να συζητήσουμε την πολιτική πρόταση διεξόδου από την κρίση του ΚΚΕ, τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο που υπάρχει, την επικαιρότητα και πως θα παρέμβει η εργατική τάξη και τα σύμμαχα στρώματα για να σφραγίσουν τις εξελίξεις.

Καλούμε όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια άκουγαν τις θέσεις του ΚΚΕ, αλλά είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ ή αλλού. Αντιλαμβανόμαστε ότι νιώθουν προδοσία, αγανάκτηση ίσως και οργή από τα κόμματα αυτά. Να έρθουν να μας ακούσουν.  Ξέρουν ότι το ΚΚΕ δεν θα τους πει ψέματα, δεν θα τους ξεγελάσει. Μπορεί να μη συμφωνήσουμε σε όλα, αλλά οι κουβέντες θα είναι ξεκάθαρες.

Καλούμε όλο το λαό της πόλης, τη νεολαία, να στηρίξουν οικονομικά την ΚΝΕ και το ΚΚΕ με το ειδικό κουπόνι της οικονομικής ενίσχυσης του Φεστιβάλ. Να συμβάλλουν ταυτόχρονα, ώστε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, να ανεβάσει τις δυνατότητές του στην επαφή με το λαό, να βοηθήσουν ώστε να αποκρουστεί η νέα επίθεση με την απαίτηση της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και των κομμάτων που τη στηρίζουν, να παραδώσουμε λίστες με όλους εκείνους που είναι μέλη ή οπαδοί του Κόμματος και στηρίζουν το Κόμμα, σαν τη μόνη προϋπόθεση να δοθεί η κρατική επιχορήγηση. Το ΚΚΕ στηρίζεται από το λαό, από το υστέρημα των φτωχών λαϊκών ανθρώπων, τις εισφορές των μελών του, των μελών της ΚΝΕ. Στηρίξτε μας να γίνουμε αυτοδύναμοι και στα οικονομικά μας.

Ελάτε  να συναντηθούμε στο δρόμο της ανυπακοής και της ανατροπής!

Στη συζήτηση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση! »

Προηγούμενο άρθρο - ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Τι αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή φορέων στη νέα συνεδρίασή της
Επόμενο άρθρο Υπογράφηκε το νέο Γ.Π.Σ. Σοφάδων