Ειδήσεις

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας τα μέλη του Δ.Σ. της ΛΕ.Φ.Κ.Κ.


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της  Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕ.Φ.Κ.Κ.) υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο επίτιμος Πρόεδρος της ΛΕ.Φ.Κ.Κ. κ. Ηλίας Παγανός, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιώαννης Γιαννακόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ηλίας Μανώλης, ο Ταμίας κ. Θωμάς Κωστάμης και το μέλος κ. Βασίλης Αγραφιώτης.

Ο κ. Νούσιος συνεχάρη θερμά τα μέλη της ΛΕ.Φ.Κ.Κ. για τη δυναμική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, αναπτύσσοντας πλήθος δραστηριοτήτων και συνεργασιών με καλλιτέχνες, υπηρεσίες, συλλόγους, οργανισμούς, περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες, τηλεόραση.

Τόνισε δε, ότι σε αυτή την 41ετή διαδρομή της, συνέβαλε καταλυτικά στην ανάπτυξη του καλλιτεχνικού πνεύματος και την εξύψωση της τέχνης της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, του κινηματογράφου και του βίντεο, όπως επίσης την προβολή της Καρδίτσας Λαογραφικά, Τουριστικά, Αρχαιολογικά κ.α.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της  Λέσχης δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της Π.Ε. Καρδίτσας, εξαίροντας το έργο και την προσπάθεια του Αντιπεριφερειάρχη.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με προτάσεις για μελλοντικές εκδηλώσεις της ΛΕ.Φ.Κ.Κ. υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων, εκθέσεων, προβολών, σεμιναρίων, φεστιβάλ, εργαστηρίων, καθώς και η λειτουργία σχολών για μαθήματα σχετικά με τα παραπάνω αντικείμενα.

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Δεν θα επιτρέψουμε την εργαλειοποίηση των αποφάσεων της Δικαιοσύνης
Επόμενο άρθρο Σε έκθεση τουρισμού στη Βαρσοβία η Περιφέρεια Θεσσαλίας