Στο Νομάρχη οι εργαζόμενοι του οικοτροφείου «ΓΑΛΗΝΟΣ»


Επίσκεψη πραγματοποίησαν  στο κ. Νομάρχη ο πρόεδρος κ. Σιατήρας Θωμάς και  μέλη του σωματείου εργαζομένων του Οικοτροφείου ‘’Γαληνός”, που έχει  έδρα στο Ρούσσο.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η μη έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων του Οικοτροφείου, φαινόμενο που παρατηρείται συστηματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δημιουργεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια στην λειτουργία του ιδρύματος και στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα επεσήμαναν  πως για το θέμα αυτό έχουν απευθύνει επανειλημμένα υπομνήματα προς το Υπουργείο, τους Ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων και τους Βουλευτές του Νομού, οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημα τους. Παράλληλα προέβησαν και σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις χωρίς παρόλα αυτά να υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Νομάρχης δήλωσε πως αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων των εκπροσώπων του σωματείου και υποσχέθηκε πως για το θέμα αυτό θα υποβάλλει και ο ίδιος αίτημα προς τον Υπουργό. Επεσήμανε επίσης πως  θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε ενέργεια τους προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους και να διασφαλιστεί έτσι και η ομαλή λειτουργία του Οικοτροφείου.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση σχετικά με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη στο ΥΠ.ΕΣ. για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων