Ειδήσεις

Στο 1ο Ατομικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ο Φωκιανός


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας και ο Ο.Α.ΦΟΙΒΟΣ υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, διοργανώνουν στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το Ε3 βδ11 για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 14 ετών και το 1ο Ατομικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ΑΚ κάτω των 10 ετών αντίστοιχα.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, (6  GREEN SET ) του Ο.Α.Νίκαιας και στα ιδιόκτητα ανοιχτά γήπεδα (4  γήπεδα συνθετικού χόρτου και 2 χωμάτινα) του club Tennis Icon του Ο.Α. Φοίβου Λάρισας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά, που ασχολούνται με το άθλημα της αντισφαίρισης και έχουν επίσημο αγωνιστικό δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων.

Στην κατηγορία ΑΚ κάτω των 14 ετών:(Ο.Α.Νίκαιας)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Σύμφωνα με τον νέο αγωνιστικό σχεδιασμό τα Ε3 δύναται να διοργανώνονται σε δύο Σαββατοκύριακα έτσι να υπάρχει η δυνατότητα στους αθλητές αθλήτριες να συμμετέχουν σε δύο κατηγορίες .Δηλαδή τα 12 άρια στα 14 άρια και τα 14 άρια στα 16 άρια.

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ. Οι λοιποί κανονισμοί διέπονται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΦΟΑ.

Στην κατηγορία ΑΚ κάτω των 10 ετών (Ο.Α.Φοίβος)

Θα εφαρμοστεί το σύστημα ομίλων με Round robin (όλοιμε όλους)

σε group 4 ή 3 ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις 5 αθλητών.

 

Οι αγώνες θα παιχθούν σε ολόκληρο το γήπεδο με πράσινη μπάλλα, στα 2 νικηφόρα mini-set των 4 games (ή 3 σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής) με ή χωρίς πλεονέκτημα (ανάλογα τη συμμετοχή)

Στο 4-4 θα παιχθεί tie-break 5 πόντων.

Σε ισοπαλία 1-1 σετ θα παιχθεί (αντί για 3ο set ) tiebreak των 7 πόντω

 

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρείς (3) αθλητές-τριες κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει:

α) Ο Τσεκούρας Ευάγγελος και ο  Φοίβος Κόντος  στην κατηγορία

 κάτω των 10 ετών Αγόρια.

και β) στην κατηγορία κάτω των 14 ετών Κορίτσια

Η Συροπούλου Κωνσταντίνα

            Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ Θωμάς Γραπατσάς.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Προσφορά χυμών και ντοματοπολτών στον Δήμο Καρδίτσας