Στο 2ο Πανελλαδικό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα στη Λαμία ο ΣΟΑΚ Φωκιανός


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Φθιώτικο Όμιλο Αντισφαίρισης προκηρύσσει  το 2ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ Πρωτάθλημα Ε2 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2015, το Σάββατο 20 Ιουνίου έως και Κυριακή 21 Ιουνίου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα  στα ανοιχτά γήπεδα,            (5 GREEN SET, 14αρια) και δύο (2) χωμάτινα (16αρια) γήπεδα του διοργανωτή συλλόγου με διεύθυνση Ολυμπιονικών και Παπαμαύρου ΧΑΚ Λαμία.

Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2002-2003 (12άρια), 2001- 2004 (14άρια) και από το 1999-2002 (16άρια) οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε΄  Ένωσης και κατέχουν δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα Knock Out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με ένα (1) αθλητή κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει: ο Γραπατσάς  Φανούριος  στην κατηγορία κάτω των 14 ετών Αγόρια.

Τον αθλητή θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ Θωμάς Γραπατσάς

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ  1oυ  ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΑΛΛΙΑΣ  ΤΟΥ   Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ  ΣΤΙΣ 06-07-/06/2015 &

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΣΑΤ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 13-14-6-2015.

 

ΕΝΑ (1)  ΜΕΤΑΛΛΙΟ 1ης ΘΕΣΗΣ,   ΔΥΟ (2)  ΜΕΤΤΑΛΛΙΑ 2ης ΘΕΣΗΣ    &   ΕΝΑ (1)  ΜΕΤΤΑΛΙΟ 3ης ΘΕΣΗΣ .

 

Πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε ο όμιλος αντισφαίρισης της πόλης μας ΣΟΑΚ ΦΩΚΙΑΝΟΣ το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου που μας πέρασε εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας .

Συγκεκριμένα ο  μικρός αθλητής Τσεκούρας Ευάγγελος , συμμετέχοντας στην κατηγορία ( πορτοκαλί μπάλας) αφού νίκησε επάξια με αγωνιστικό σθένος και ψυχραιμία τους : Κρομύδα Β. αθλητή των Τρικάλων, Μαριανόπουλο Κων/νο αθλητή του Βόλου, Μάρκο Αναστάση αθλητή της Λάρισας και Σιδεράκο θησέα επίσης αθλητή της Λάρισας κατέλαβε επάξια, χωρίς καμία ήτα, την (1η)Θέση στο γκρουπάκι του και το μετάλλιο της πρώτης (1ης ) Θέσης.

Στη συνέχεια αποφάσισε να αγωνισθεί, στη μεγαλύτερη κατηγορία αγώνων ηλικιακά, (πράσινη μπάλα) σε  γήπεδοολόκληρο. Εκεί ενώ  πέρασε νικηφόρα από τους δύο Λαρισαίους αντιπάλους του, στερήθηκε την νίκη από τον ποιο μεγαλύτερο και έμπειρο  Βολιώτη αντίπαλο του με αποτέλεσμα να καταλάβει την  την (2η)Θέση στο γκρουπάκι του και το μετάλλιο της δεύτερης(2ης) Θέσης.

Η μικρή αθλήτρια Γραπατσά Μαρίνα αν και ξεκίνησε δυναμικά και με νίκη τον πρώτο της αγώνα με την  αθλήτρια της Λάρισας Κίτση Α.και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 game στον δεύτερο αγώνα της, ένα παραπάτημα μαζί με γλίστρημα, στην άγνωστη και ασυνήθιστη επιφάνεια των χορταρένιων γηπέδων, είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει τους αγώνες της. Στο πέρας δε αυτών επειδή και οι άλλες  συμπαίκτριες της δεν είχαν καθαρές συνεχόμενες και χωρίς καμία ήτα, νίκες με βάση το σκορ κατέλαβέ την (3η)Θέση στο γκρουπάκι της και το μετάλλιο της τρίτης(3ης) Θέσης.

Ο αθλητής Ταγάρας Ευστάθιος  δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο εν λόγο πρωτάθλημα λόγο μαθητικών υποχρεώσεων, αλλά πήρε μέρος το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Ιουνίου) στο παιδικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Α.Σ.Α.Τρικάλων .Εκεί ο μικρός αθλητής εκπροσώπησε επάξια την πόλης μας αφού έχοντας στους αγώνες που έδωσε δεχθεί μόνο μια ήτα από αθλητή των Γρεβενών και μάλιστα μεγαλύτερο κατά δύο χρόνια,κατέλαβε  την (2η)Θέση στο γκρουπάκι του και το μετάλλιο της δευτερής(2ης) Θέσης.

Οι αθλητές στην κατηγορία των Γυμνασίων: Χαρόβας Αντώνιος, Κουνέλης Νικόλας και Γραπατσάς Φανούριος δεν πήραν μέρος στο πρωτάθλημα γιατί την επομένη μέρα Κυριακή 7 Ιουνίου, ο καιρός ήταν ακατάλληλος για Αγώνες εξαιτίας μεγάλων βροχοπτώσεων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας - Γράφει ο Αλ. Φυτσιλής