Ειδήσεις

Στο Let’s do it Greece συμμετέχει ο Μορφωτικός Σύλλογος Δρακότρυπας


Στην πανελλήνια εθελοντική δράση “Let’s do it Greece” συμμετέχει ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρακότρυπας “Η Ανάπλαση” την Κυριακή 2 Απριλίου 2017!
Μία δράση με στόχο, χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας 1.500 και πλέον σημεία μέσα σε 1 μέρα!
Για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους, εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, ποδηλατικοί, σπηλαιολογικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι σε όλη τη χώρα, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, τουριστικοί φορείς, εταιρείες, ιδιώτες, μουσεία, πανεπιστήμια, σχολεία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενώ με έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, θα υλοποιηθεί και φέτος η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017» σε όλα τα σχολεία της χώρας, με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης.
Μέσα από αυτή τη δράση, οι κάτοικοι και ιδιαίτερα οι νέοι της Δρακότρυπας θα αναλάβουν να καθαρίσουν, εξωραϊσουν και να αναβαθμίσουν αισθητικά ένα σημείο που οι ίδιοι θα επιλέξουν!

Προηγούμενο άρθρο Οι θέσεις της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας
Επόμενο άρθρο ΕΝΠΕ: Να εξεταστεί κάθε πιθανή λύση για την κάλυψη των αναγκών των νέων γεωργών