Ειδήσεις

Συγχαρητήρια στους αξιόλογους δασκάλους και τα παιδάκια του 10ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας


Την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση του 10ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας  «Μικρές Ιστορίες και Τραγούδια της Γειτονιάς μας» την οποία επιμελήθηκαν εκπαιδευτικοί του 10 ου Δημοτικού σχολείου.

baso-5

baso-6

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας και την  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.

Τα παιδιά, πολλά από τα οποία είναι μαθητές του κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης,  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας διάφορα σκετς με κοινό θέμα την πλατεία Λάππα και χειροκροτήθηκαν από το φιλάνθρωπο κοινό που αντί εισιτηρίου έφερε τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφεριάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού  Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος ,  ο Yποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας  Καρδίτσας Βασίλειος Καραπιπέρης , η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Έφη Μητσιάδη και πλήθος κόσμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Αποκατάσταση του αριστερού αναχώματος στο ποταμό Καράμπαλη
Επόμενο άρθρο Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους