Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα Θάνου Σκάρλου στον Υπουργό Κώστα Τσιάρα και τους εκλεγέντες βουλευτές


Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο νέο Υπουργό Δικαιοσύνης, βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα αλλά και στους άλλους εκλεγέντες βουλευτές των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, Γιώργο Κωτσό, Ασημίνα Σκόνδρα και Σπύρο Λάππα και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες του αξιώματος, με το οποίο τους τίμησαν οι συμπολίτες μας. Η ευθύνη που βαραίνει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι μεγάλη και απαιτεί μαχητικότητα και αφοσίωση με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου μας. Επιθυμία όλων είναι να έχουν μια δυναμική, παραγωγική και αποτελεσματική παρουσία επ’ ωφελεία και ευημερία του Ν. Καρδίτσας αλλά και όλης της χώρας.

Συγχαίρω όμως και όλους εκείνους που έδωσαν τη δύσκολη μάχη του σταυρού επιδεικνύοντας πολιτικό πολιτισμό, αναδεικνύοντας παράλληλα τα ζητήματα της περιοχής μας.

Οφείλω όμως να σταθώ ξεχωριστά στην υπουργοποίησή του Κώστα Τσιάρα που  αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή μας και επανέφερε το ν. Καρδίτσας στα κυβερνητικά σχήματα μετά από σχεδόν μια πενταετία.

Η  παρουσία του στη μαχόμενη πολιτική, η εντιμότητα, το ήθος και η εργατικότητα του  αποτελούν εχέγγυα πως θα υπάρξει μια  επιτυχής πορεία σε ένα Υπουργείο που στόχο έχει τη συνεχή βελτίωση του συστήματος απονομής της δικαιοσύνης, που αποτελεί κυρίαρχο αγαθό της Δημοκρατίας, αλλά και της ασφάλειας και προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη.

Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι θα είναι απαρέγκλιτος στην τήρηση των αρχών και αξιών της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης, του πολιτικού ήθους και των κανόνων αξιοκρατίας σ’ όλα τα επίπεδα των τμημάτων που υπάγονται στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Είμαι βέβαιος ότι σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα ανταποκριθεί στο δύσκολο ομολογουμένως έργο που του ανατέθηκε , επιβεβαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες που  συνοδεύουν την υπουργοποίηση του, τόσο των δικών μου όσο και των πολιτών.

Ως Δήμαρχος Σοφάδων , δεσμεύομαι ότι θα στηρίξω τις προσπάθειες των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων και θα επιδιώκω συνεχώς μια αγαστή συνεργασία, τόσο με τον Υπουργό όσο και με τους βουλευτές του νομού,  για θέματα που αφορούν τον τόπο μας, προκειμένου να δοθούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική επίσκεψη στη Ρεντίνα από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Νέα αποκτήματα στο Λαογραφικό Μουσείο