Ειδήσεις

Συζήτηση για το μέλλον της Αναγέννησης Καρδίτσας


Ένας από τους λίγους υπέρ-αιωνόβιους συλλόγους της χώρας   ο οποίος διατηρεί ζωντανά 3 αθλητικά τμήματα , με 120 αθλητές και  4 προπονητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα , με 50 αθλητές και 2 προπονητές στο τμήμα μπάσκετ και 50 αθλήτριες και 2 προπονητές στο τμήμα βόλεϊ ,  διαφημίζει στην επικράτεια το όνομα της γενέτειρας του Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στην εποχή της κρίσης με πενιχρούς οικονομικούς πόρους και λιγοστά μέσα σε σχέση με τις ανάγκες των τμημάτων του ο ΑΣΑ 1904 επιμένει .

Ο  ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας αλλά και του Νομού μας διέρχεται ημέρες κρίσης και απαξίωσης στο ποδοσφαιρικό του τμήμα .

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία  θα θέλαμε να απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα –προτροπή για ανοιχτή συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας .

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε:

Όλα τα μέλη και  τους φίλους τους Συλλόγου  , παλιούς αθλητές και προπονητές , παλιούς προέδρους και μέλη του διοικητικού συμβουλίου , την αντιπεριφέρεια Ν Καρδίτσας  τον Αντιπεριφεριάρχη  και τα εκλεγμένα μέλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας , την Δημοτική αρχή  τον Δήμαρχο  και εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας καθώς και πρώην Δημάρχους και Αντιδημάρχους της πόλης , καθώς και κάθε φορέα που θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης  .

Η ανοικτή συζήτηση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γίνει την  Πέμπτη 01/11/2018  και ώρα 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Καρδίτσας

Το κάλεσμα απευθύνει η Αναγέννηση , ο ερασιτεχνικός σύλλογος που στηρίζει τον αθλητισμό της περιοχής ούτε Ανώνυμη Εταιρεία είμαστε ούτε κερδοσκοπικός οργανισμός . Φίλοι του συλλόγου  , του αθλητισμού και της πόλης είμαστε .

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Διοικουσών Επιτροπών ΤΕΕ και ΓΕΩΤΕΕ
Επόμενο άρθρο Αναβαθμίζεται το διαδίκτυο στην Αργιθέα