Συνάντηση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τουρισμό


Το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε συνέχεια των ενεργειών για την διαμόρφωση ενός τοπικού τουριστικού προϊόντος υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με αναγνωρίσιμη τοπική ταυτότητα, που θα απευθύνεται θεματικά σε επισκέπτες ποικίλων ενδιαφερόντων πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Μαΐου, συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κου Αντωνίου Ηλία, με τον κο. Μπαρούτα Γεώργιο, εκπρόσωπο του Δικτύου Praxis στη Θεσσαλία, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΑ κου. Μπέλλη Βασίλη, μελών της διοίκησης και στελεχών του Επιμελητηρίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κος Μπαρούτας ενημέρωσε τους παριστάμενους για το πρόγραμμα COSME και τις ευκαιρίες που αυτό παρέχει στον τομέα του τουρισμού. Κατόπιν, συζητήθηκαν οι τρόποι αξιοποίησης του εν λόγω προγράμματος, για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας από το Επιμελητήριο Καρδίτσας, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μάιου 2015 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Καρδίτσα). Στην ημερίδα, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα COSME και θα διερευνηθούν οι τρόποι αξιοποίησης του, από τους τοπικούς φορείς και τις τουριστικές επιχειρήσεις της Καρδίτσας.

Καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, οι τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και οι φορείς του νομού να παρευρεθούν σε αυτή την ενδιαφέρουσα ημερίδα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Φρόσω Παύλου : Παιδικές χαρές φυλακές και στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Το Επιμελητήριο Καρδίτσας στην Ισπανία με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci