Συνάντηση Δήμου – Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης


Με το Δ.Σ. της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Καρδίτσας συναντήθηκαν την Τρίτη 4/3 ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Πράξεων κ. Στ. Παπαγεωργίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, σε πολύ καλό κλίμα και εντάσσονταν στο πλαίσιο της κινητοποίησης και των επαφών με τοπικούς φορείς που πραγματοποίησαν οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Ασφαλιστικό, φορολογικό, ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, το τέλος του 0,5% που εισπράτουν οι Δήμοι, τα διοικητικά μέτρα που προβλέπονται, οι εταιρείες συγγενικών πνευματικών δικαιωμάτων, οι εμπορικές μισθώσεις, ο αντικαπνιστικός νόμος είναι τα σημαντικότερα από τα προβλήματα των καταστηματαρχών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα θέσουν υπόψη της Δημοτικής Αρχής, επιδίδοντας σχετικό ψήφισμα και ζητώντας την στήριξη και τη συμπαράσταση του Δήμου.

Ο κ. Παπαλός διαβεβαίωσε τους καταστηματάρχες οτι ο Δήμος Καρδίτσας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους παρέχοντας στα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κάθε δυνατή διευκόλυνση και βοήθεια, στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας. Υποσχέθηκε επίσης μέσω των οργάνων της Αυτοδιοίκησης να στηρίξει πρωτοβουλίες, για την επίλυση προβλημάτων και την άρση αδικιών σε βάρους του κλάδου που σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης, συνεχίζει όπως είπε, να παρέχει θέσεις εργασίας που είναι πολύτιμες για την τοπικη οικονομία και την διατήρηση της κοινωνική συνοχής.

Προηγούμενο άρθρο Κατασκευάζεται η γέφυρα Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη
Επόμενο άρθρο Η κάλπη δεν έχει θερμόμετρο...